請問邊到買面包超人玩具平d?

fungting21
|
囝囝好鍾意面包超人又好鍾意玩煮飯仔,我想問一下JM, 香港邊到買會平d?還是日本訂再運回香港抵d?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|
好靚 希望有人知邊度有平貨
鴨鴨比
|
深水涉玩具街
ChingyanPang
|
fungting21 發表於 18-8-8 22:52
囝囝好鍾意面包超人又好鍾意玩煮飯仔,我想問一下JM, 香港邊到買會平d?還是日本訂再運回香港抵d?

Aeon 有,但吾知有無呢款
zoekayan
|

唔知開唔開得名,去荃灣荃豐睇下,或者你上fb睇下,有d差不多,我見賣3百幾

fungting21
|
鴨鴨比 發表於 18-8-9 00:21
深水涉玩具街

係咪有得上二樓個間?
fungting21
|
ChingyanPang 發表於 18-8-9 00:48
Aeon 有,但吾知有無呢款

我去睇下先,唔該哂(emoji)
fungting21
|
zoekayan 發表於 18-8-9 01:09
唔知開唔開得名,去荃灣荃豐睇下,或者你上fb睇下,有d差不多,我見賣3百幾

...

我好少行荃灣個邊,請問知唔知道係荃豐幾多樓?
zoekayan
|
fungting21 發表於 18-8-9 13:13
我好少行荃灣個邊,請問知唔知道係荃豐幾多樓?

荃豐係千色店果邊,係一入果層,其實你係fb搵到,間店叫欣欣,你打英文就應該搵到,睇啱先過黎
fungting21
|
zoekayan 發表於 18-8-9 13:51
荃豐係千色店果邊,係一入果層,其實你係fb搵到,間店叫欣欣,你打英文就應該搵到,睇啱先過黎
...

Thank you so much
Supertalkative
|
賣嬰兒用品既地方見過!但係味平就唔知!一定日本最平!

可以係fb search 下!

記得幫襯有實體店既鋪頭!都好幾百蚊!
ChingyanPang
|
fungting21 發表於 18-8-9 13:10
我去睇下先,唔該哂(emoji)

吾駛客氣
hihisasa
|
fungting21 發表於 18-8-8 22:52

荃灣熊貓酒店地庫商場有間x趣天地玩具店有好多這類型玩具。您試下去睇睇
fungting21
|
hihisasa 發表於 18-8-9 21:28
荃灣熊貓酒店地庫商場有間x趣天地玩具店有好多這類型玩具。您試下去睇睇
...

Thank you so much
JD930
|
我見啲fb鋪頭好多都有,妳睇下佢哋有冇實體店
vivi.v
|

喺FB打baxy Kiddyland呢間都平,仲開左好耐,喺荃灣嘅