十字冰室員工態度超差

wwssmama
|
高街十字冰室員工態度超級差,成日顧住傾計,叫野食好似覺得你阻住佢咁,黑口黑面,有餐出又無人攞,不是一、兩個,係成班員工都係咁,無下次
sfuhsg
|
唔抵食
1928mickey
|
了解
sheetajeff
|
自從導盲犬果單新聞之後,都唔會幫襯呢間。西環咁多食肆,大把更好既選擇
Kim23456
|
十字即係邊間?華星?澳牛?出名趕人走我係識呢兩間
華星食過係急,催單催你食..........其實食牛腩面好過,冰室唔係特別抵,貼錢買難受
parrot1208
|
以前都覺得澳牛D 侍應好惡
Beyau
|
wwssmama 發表於 18-8-9 10:38
高街十字冰室員工態度超級差,成日顧住傾計,叫野食好似覺得你阻住佢咁,黑口黑面,有餐出又無人攞,不是一 ...

銅鑼灣新開嗰間都差唔多,不過可能因為太多人幫襯佢哋人手唔夠所以一路做一路臉黑黑
食過一次唔會再幫襯。
Ho_BB
|
Ytfc
|
sheetajeff 發表於 18-8-9 10:55
自從導盲犬果單新聞之後,都唔會幫襯呢間。西環咁多食肆,大把更好既選擇
...

原來係導盲犬果間呀?

見銅鑼灣新開咗仲諗住試,可以慳返
Poyau
|
Kim23456 發表於 18-8-9 10:57
十字即係邊間?華星?澳牛?出名趕人走我係識呢兩間
華星食過係急,催單催你食..........其實食牛腩面好過,冰室 ...

4樓講嗰間 唔歡迎導盲犬被人推咗上報
Poyau
|

Kim23456
|
Poyau 發表於 18-8-9 12:23
4樓講嗰間 唔歡迎導盲犬被人推咗上報

岩岩google左,原來真係叫 "十字",以為係一個代號唔開人名,唔該哂JM
20150618bb
|
wwssmama 發表於 18-8-9 10:38
高街十字冰室員工態度超級差,成日顧住傾計,叫野食好似覺得你阻住佢咁,黑口黑面,有餐出又無人攞,不是一 ...
茶記,冰室,都有的動作=成日同你抹抬
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-8-9 12:38
茶記,冰室,都有的動作=成日同你抹抬

想清枱就真
20150618bb
|
Poyau 發表於 18-8-9 12:41
想清枱就真
最唔中意,最好計時20分鐘就要.......................
mariefish
|

bing-jing
|
景光街間祥興都係,對客黑面粗聲粗氣,但佢哋同事間冇傾計,因為自己人都嗌交不和,新人做唔長,好快唔見咗人
Poyau
|
Kim23456 發表於 18-8-9 12:32
岩岩google左,原來真係叫 "十字",以為係一個代號唔開人名,唔該哂JM

午否認 晚致歉
Poyau
|
mariefish 發表於 18-8-9 12:51

十下十下趕客
babynetnet
|
我從未幫襯過自從上次有jm開舖導盲犬事件,樓主一講就認得佢!