有冇JM好似我咁四肢瘦但又有肚腩仔?

lalalalalan
|

其實我手手腳腳都算幼,但就係有個肚腩仔,減極都減唔走!!(唔知係咪關我鐘意飲凍嘢事啦
依家都唔敢買D太貼身嘅衫同窄裙黎著,都係著返鬆身少少既衫

而且最煩嘅係我每次同朋友呻話自己好肥個陣佢地都會話我曬命,話我講埋D風涼說話…
唔通我真係要當街揭起件衫比個肚腩佢睇咩!!

唉,有冇JM都係好似我咁?有個無法擺脫嘅肚腩仔??

pretty0
|
一定係太多凍野
she007
|
你幾多磅?幾寸腰?
其實唔奇,少運動又食得多,脂肪積聚又肚腩。
李露眉
|
不如我安慰你,

其實男人最中意呢..種...

有小肚南, 但手腳唔肥..

最好大波..

Ryokai
|
中年發福, 好事來的.
sze1218
|
李露眉 發表於 18-8-9 14:45
不如我安慰你,

其實男人最中意呢..種...
有同感

ngwong2
|
lalalalalan 發表於 18-8-9 14:38
其實我手手腳腳都算幼,但就係有個肚腩仔,減極都減唔走!!(唔知係咪關我鐘意飲凍嘢事啦
依家都唔敢 ...

me too.但我吾饮凍品。
belle2004
|
我由細到大都有個肚腩,但前四肢好幼,呃得下人(可能遺傳),又係好鍾意飲凍飲,而家人到中年,肚腩大過……,好難減,戒唔到凍飲& 美食
luvkaka
|
回覆 lalalalalan 的帖子

到, 我仲要成日做運動, 不過唔係大所以可以著肚"COOL" COOL住, 你可以去淘一條試下, 唔太大肚腩都COOL得幾靚
jollyma
|
鬼婆體型?但我想瘦大腿
BabyRonXo
|
依家都唔敢 ...

同我一樣!
我叫減肥,四圍d 人都話我多餘。但係個肚腩大到好似外星人咁
kikikuku
|
你係咪成日坐呀?
我前幾年轉咗做office工,日日坐足八個鐘,又忍唔到口食零食,個肚腩仔即刻現曬形
cychan1992221
|
應該好多人都有依個問題!
我同我表姐都係咁,尤其是佢,生完小朋友之後又懶得帶束腹帶,搞到依家唔止有肚腩,D肉仲好鬆,一食嘢就漲起身!

wcpcelia    發表於 18-8-13 18:04
可樂娃B
|
如果凈係肥肚腩真係要小心!
尤其好似我地d c9仔,新陳代謝冇以前咁好,如果再唔注意飲食或者做下運動,d脂肪積埋積埋到老咗好易搞到周身病
可樂娃B
|
luvkaka 發表於 18-8-9 15:24
回覆 lalalalalan 的帖子

到, 我仲要成日做運動, 不過唔係大所以可以著肚"COOL" COOL住, ...

乜著呢種唔會好辛苦咩?
而且著呢種其實都減唔走d肥肉,只不過係著衫可以靚d囉
noodleball
|
依家都唔敢 ...

我c6係,但佢唔係中年發福,亦都唔煙唔酒,唔係坐office,成日都要勞動工作,就係有個非常礙眼既大肚腩
luvkaka
|
可樂娃B 發表於 18-8-9 18:43
乜著呢種唔會好辛苦咩?
而且著呢種其實都減唔走d肥肉,只不過係著衫可以靚d囉
...

淘寶依隻唔「cool」好舒服
我因為開過肚皮,我會有堆脂肪組織係開刀個位上面,好難減,我跟埋trainer都唔得,因為我冇力量做肚既運動,所以我揾到淘寶依個偉大既發明救咗我!
同埋其實我體脂唔高架,得20.3% 所以有咗佢我著衫好睇好多!
CircleFat
|
回覆 luvkaka 的帖子

可否提供淘寶 link?
luvkaka
|
CircleFat 發表於 18-8-9 19:04
回覆 luvkaka 的帖子

可否提供淘寶 link?

【收腹带产后剖腹产顺产产妇塑身收腹衣服瘦身薄款束腰绑带四季通用】http://m.tb.cn/h.339Fosu 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€WXYHb1lUZqx€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

小肚腩先得呀!
叮妹
|
BabyRonXo 發表於 18-8-9 15:52
同我一樣!
我叫減肥,四圍d 人都話我多餘。但係個肚腩大到好似外星人咁
...

你形容得好笑,我個肚又系好大,我一日兩杯凍檸茶多冰,