有陣時份工太無野做又係好辛苦

happimom2
|
一黎驚卑人炒, 2黎真係好悶~ 罰坐成8粒鐘最好有少少野做, 又冇咩壓力
miumiu0101
|
happimom2 發表於 18-8-9 15:42
一黎驚卑人炒, 2黎真係好悶~ 罰坐成8粒鐘最好有少少野做, 又冇咩壓力
...

我都係, 返工只做半日野, 另外半日好HEA
sugarsuagrlow
|
想知做咩可以咁輕鬆
YY1101
|
我以前一個人做三個人野
頂吾順
拉勻就好
Nancy20090615
|
哇, 我都試過, 渡日如年一樣.
celiagrace
|
我都係, 以前份工好辛苦, 成日ot, 一日都唔夠用
而家轉左工, 最多都係忙半日, 試過九點開工, 十點做完d野, 一路數手指到放工
|
你就好
cyyiu
|
都係呀
有時返工無野做真係要玩手指,但忙起上黎又累到企都無力!
馬明嫂
|
今日先係公司看左5集 延禧攻略
yurijm
|

可以試下發展副業
其實好多人返工都搞副業、秘撈接job
老闆隻眼開隻眼閉

大檸樂
|
happimom2 發表於 18-8-9 15:42
...
真係好難捱....10點已經做完野等lunch.上午都好d.下午全程坐.好難過.,仲成日烚眼訓
大檸樂
|
yurijm 發表於 18-8-9 16:22
可以試下發展副業
老闆隻眼開隻眼閉
我都攪下副業,但仲未諗到
白羊花花
|
好羡慕
luvkaka
|
回覆 happimom2 的帖子

到, 我都係睇BK JA.
無話可說
|
我都係周圍上網睇野,我份工係等單到,日日唔同工作量
kmbb519
|
我都試過有份工超得閒, 但電腦 Block 哂所有野, yahoo 字典都 block 埋 跟住果個月我爆 data 爆到九彩 哈哈.... temp 黎, 做左兩個月
happimom2
|
yurijm 發表於 18-8-9 16:22
可以試下發展副業
老闆隻眼開隻眼閉
真心請教有咩秘撈可以做下?
happimom2
|
馬明嫂 發表於 18-8-9 16:21
今日先係公司看左5集 延禧攻略
我睇番 "BB 來了", 睇到眼濕濕