期待 Valmont 新系列 awf5

akamenashi
|
上網見到話外國8月9月會出,
唔知香港幾時有呢

一直觀望咗呢個牌子好耐,
仲有幾個月就29+1,啱啱生完第二胎坐月中
搭fd買咗renewing pack同1號cream嘅salon裝
未到手,好期待試呢個牌子!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
milulu
|
akamenashi 發表於 18-8-9 18:46
唔知香港幾時有呢

請問你個friend,喺邊度幫你買renewing pack salon size? 我搵咗好多地方都搵唔到
akamenashi
|
milulu 發表於 18-8-10 00:54
請問你個friend,喺邊度幫你買renewing pack salon size? 我搵咗好多地方都搵唔到
...

搭上搭搵內行人呀,所以我等咗2個幾月了
bbalien
|
我都有聽聞,同埋好似話舊嘅AWF唔會再出的了,
最後個AWF5會有分緊緻同抗皺
minimickey
|
bbalien 發表於 18-8-17 15:19
最後個AWF5會有分緊緻同抗皺 ...

即係依家變左兩條細line? 我記得之前有factor 123, 依家就係分緊緻同抗皺???

akamenashi
|
bbalien 發表於 18-8-17 15:19
最後個AWF5會有分緊緻同抗皺 ...

我睇咗新資料啦,係呀舊嘅123唔會再出,以後就只係細分兩條line,亞洲地區好似10,11月先出
bbalien
|
minimickey 發表於 18-8-20 11:35
即係依家變左兩條細line? 我記得之前有factor 123, 依家就係分緊緻同抗皺???

...

係呀,變左兩條細line。
之前去專櫃想買factor 2眼霜點知賣曬,
想問下幾時有貨,啲BA話唔會再返,因為黎緊會有新line出。有新野好期待試呀!
bbalien
|
akamenashi 發表於 18-8-21 08:33
我睇咗新資料啦,係呀舊嘅123唔會再出,以後就只係細分兩條line,亞洲地區好似10,11月先出
...

係呀!
之前去買factor 2話無貨了先收到風!都幾想試佢個抗皺
akamenashi
|
原來香港9月1就出,好想知價錢
mmickey
|
akamenashi 發表於 18-8-9 18:46
唔知香港幾時有呢

我都想試呀貴唔貴呀
OKC
|
樓主試用AWF5未?
akamenashi
|
OKC 發表於 18-11-10 17:46
樓主試用AWF5未?

買了v line 精華同眼霜,
用完手上嘅,應該下個月就開到嚟用
leeleebaba
|
akamenashi 發表於 18-11-11 12:29
買了v line 精華同眼霜,
用完手上嘅,應該下個月就開到嚟用

請問買set 或 分開買?
akamenashi
|
leeleebaba 發表於 18-11-11 20:29
請問買set 或 分開買?

我9月尾喺sogo分開買的,當時sogo有積分唔知幾倍,忘了
當時滿一個數有3個delux sample 送
我買了精華x2 眼霜x1
leeleebaba
|
akamenashi 發表於 18-11-11 23:22
我9月尾喺sogo分開買的,當時sogo有積分唔知幾倍,忘了
當時滿一個數有3個delux sample 送
我買了精華x2 ...