50週年結婚,餐廳介紹

k66
|
約12人,唔想食自助餐。想特別少少,有乜餐廳好介紹?謝謝
tsung
|
中餐定西餐?
k66
|
tsung 發表於 18-8-9 19:33
中餐定西餐?

無所胃,謝謝
good_pig
|
k66 發表於 18-8-9 19:26

酒樓一圍?
shun282
|

去皇后餐廳,懷舊夠特別,但聽聞有D貴(我未去過)
moonychan
|
帝京酒店lion rock, 好似可以book一間房!
k66
|
shun282 發表於 18-8-9 20:00

去皇后餐廳,懷舊夠特別,但聽聞有D貴(我未去過) :fortunate ...

請問係咪即係皇后飯店? 想帶2老去 d特別少少的餐廳,一大班人開開心心食餐飯。
MM2H
|

山頂,太平山餐廳,有紀念價值,環境好,可以舒適用膳,食飽散步行個圈睇夜景
50週年好好慶祝
muihsu
|
Amigo,太平館、泉章居,都比較懷舊。

little06
|
張敬軒間仙后?
月見草
|

慶祝50周年,又有12人咁多,食一枱西餐都唔錯!
可以考慮吓Bostonian seafood& grill ( 尖沙咀朗庭酒店),佢哋有生日套餐,VIP房佈置埋,每人$700+10%。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tkop
|

人生有几多個50年
月見草
|
又或者去張敬軒間餐廳,仲可以跳舞
vivibabyvivi
|
結婚50年樓主咪70歲?
油麥麥
|
vivibabyvivi 發表於 18-8-9 21:03
結婚50年樓主咪70歲?

可能是樓主的父母/祖父母
shun282
|
k66 發表於 18-8-9 20:12
請問係咪即係皇后飯店? 想帶2老去 d特別少少的餐廳,一大班人開開心心食餐飯。
...

即係張敬軒開嗰間,唔好意思,我未去過,只是睇網友講環境似六、七十年代餐廳,好特別,我諗你家人結婚五十週年,可能勾起佢哋拍拖嘅回憶
小豬Pigpig
|
張敬軒間餐廳
Poyau
|
shun282 發表於 18-8-9 20:00

去皇后餐廳,懷舊夠特別,但聽聞有D貴(我未去過) :fortunate ...

shun282
|
...

sorry! 原來係叫仙后餐廳
Jasmine-4711
|
...

北角間皇后,装修好懷舊,價錢唔平但食物係茶餐廳水平