帛事花牌

ngmayling
|
有朋友 丈夫過左身 ,想買一個花牌送去, 有冇人知道 九龍 殯儀館 附近有冇得即場買,要幾多錢到?
Charlotte_mom
|
門口一定有,但預左係「環保花牌—循環再用」
其實任何花店都會做,上網搵間岩價錢送過去,點都好過環保貨
girlbear
|
http://www.hk-flowers.com/
呢間訂過幾次都對板
moonychan
|
我訂開$380西籃有高腳架,唔係最平,勝在WhatsApp落order過數就搞掂!
牛牛bb
|
girlbear 發表於 18-8-9 19:48
http://www.hk-flowers.com/
呢間訂過幾次都對板

呢間訂過, 質素ok呀!
curryfishball
|
Charlotte_mom 發表於 18-8-9 19:45
門口一定有,但預左係「環保花牌—循環再用」
其實任何花店都會做,上網搵間岩價錢送過去,點都好過環保貨
...

其實都幾離譜,幾百蚊一個花牌,佢地仲要循環再用,呢啲花店真係好唔應該,所以去大酒店只會俾帛金,唔整花牌,花牌擺兩日就掉,俾帛金起碼實際幫到人。
JD930
|
我之前係Grand Floral 訂過超過30個,全部都跟足款式而且service都好好
Teletrend
|
ngmayling 發表於 18-8-9 19:33
有朋友 丈夫過左身 ,想買一個花牌送去, 有冇人知道 九龍 殯儀館 附近有冇得即場買,要幾多錢到? ...

有,但鬼畫符的字,我唔會在那兒訂,大多早上出殯先人剩下
joetsang
|
ngmayling 發表於 18-8-9 19:33
有朋友 丈夫過左身 ,想買一個花牌送去, 有冇人知道 九龍 殯儀館 附近有冇得即場買,要幾多錢到? ...

比帛金好過啦,宜家d 大酒店房太细,唔係親人送的好多時會放到出走廊,我覺得心意直接比主人家好過比$人赚
八婆仔@
|
附近做的,好平300已經有個,因是環保循用的。

圖中我在嬪紛訂比婆婆,很靚,就連大酒店的職員都話好靚,雖然貴,但我唔想婆婆用「二手野」

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
losttoa
|

我響百卉花店做左個《不是即日》,ws 好快覆,好有禮貌,我今日現場睇到實物都好滿意,佢送前有影相比我睇的,你試下問佢即日做唔做到,佢不是用重用花的,感覺比較尊重

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小詠
|
losttoa 發表於 18-8-9 23:13
我響百卉花店做左個《不是即日》,ws 好快覆,好有禮貌,我今日現場睇到實物都好滿意,佢送前有影相比我睇 ...

呢間好有禮貌好好service㗎我都幫襯咗佢兩次啦
losttoa
|
小詠 發表於 18-8-9 23:40
呢間好有禮貌好好service㗎我都幫襯咗佢兩次啦

佢真係好有禮貌,我從來未買過花圈花牌,乜都唔知,寫名上下款呀,幾點送呀佢都好有耐心解釋, 又好有交帶,字起稿有比我睇

《嗱!我唔係買廣告呀,我同人傾計咋,我可以有單提供架》
小詠
|
losttoa 發表於 18-8-9 23:45
佢真係好有禮貌,我從來未買過花圈花牌,乜都唔知,寫名上下款呀,幾點送呀佢都好有耐心解釋, 又好有交帶 ...

係呀好有禮貌仲好好心幫我。我話我想花早D就送到去禮堂到佢真係好有心機送上去,都真的3点半就送達。仲幫我呢影埋相畀我睇過花牌又幫我影埋周圍嗰啲花牌嘅相因為怕會送錯所以我覺得佢真係好細心㗎。仲之前 都會比個上款下款嘅牌個圖樣畀我睇㗎
JD930
|
八婆仔@ 發表於 18-8-9 23:05
附近做的,好平300已經有個,因是環保循用的。

圖中我在嬪紛訂比婆婆,很靚,就連大酒店的職員都話好靚, ...

sau2005
|
losttoa 發表於 18-8-9 23:13
我響百卉花店做左個《不是即日》,ws 好快覆,好有禮貌,我今日現場睇到實物都好滿意,佢送前有影相比我睇 ...

請問呢個做咗幾錢?
losttoa
|
sau2005 發表於 18-10-5 22:31
請問呢個做咗幾錢?

sau2005
|
losttoa 發表於 18-10-5 22:39

thx