去政府度頸皮, 如c6都去有得一齊入房見醫生嗎?

wowobibi
|
如無就唔使c6特登請假陪我去lu
rayela
|
wowobibi 發表於 18-8-9 22:04

廣華,有得陪入去
wowobibi
|
rayela 發表於 18-8-9 22:08
廣華,有得陪入去

thankss~ 希望聯合都有啦
ccwemma
|
威爾斯都可以
Connie_cat
|
屯門醫院都可以
小驚
|
贊育連我媽咪都可以一齊入
musiccisum
|

qe可以
大寶0130
|

瑪加烈可以。
Po_li
|

可以
GM1215
|

yes
eva_blythe
|
wowobibi 發表於 18-8-9 22:19
thankss~ 希望聯合都有啦

聯合都有得俾老公陪入
florchy
|
瑪嘉烈有得一齊入呀
wowobibi
|
謝謝大家回覆,我叫左c6拎假啦
海迪迪
|
可以一齊入去
kulusa
|
其實政府照唐氏係唔係好快就出返來?
有啲咩講架會唔會話俾我聽個BB點?
因為我星期一去威爾斯做唐氏啦,謝謝各位姊妹
beibeigbb
|
有,QE做任何檢查都可以同埋老公一齊入去。我上次度頸皮遇到個好姑娘,照左幾個字,除左頸皮仲睇埋其他,好似結構咁詳細
Lovehopefaith
|
kulusa 發表於 18-8-10 13:16
其實政府照唐氏係唔係好快就出返來?
有啲咩講架會唔會話俾我聽個BB點?
因為我星期一去威爾斯做唐氏啦, ...

我喺屯門照,姑娘好細心,除了度頸皮,仲照埋佢心跳、手仔腳仔、手指腳指,比我想像中詳細呢!大概都有照咗成8至10分鐘~
mimi我愛你
|
Lovehopefaith 發表於 18-8-10 23:40
我喺屯門照,姑娘好細心,除了度頸皮,仲照埋佢心跳、手仔腳仔、手指腳指,比我想像中詳細呢!大概都有照 ...

其實係政府醫院做唐氏測試準唔準(我不是高齡),會唔會好流?仲洗唔洗自己出去再做
JD930
|
小驚 發表於 18-8-9 23:41
贊育連我媽咪都可以一齊入

RubyYu07
|
可以一齊入去架~