自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

goat 發表於 18-8-10 15:26
而且原來係其他人叫朋友出席,但又有人有微言,該朋友結果主動唔去,最後仲要被樓主放上網,
簡直係被呢班 ...

你錯啦,約飯局係兩星期前之前約定,唔係病咗先約,唔好扭曲我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mrsmacaroon 發表於 18-8-10 10:05
重感冒應留家休息

禁止訪問

大宅

sizzlers 發表於 18-8-10 13:34
同意,作為好朋友都快話,對方咁病都想同大家聚下,係我嘅就會建議食清淡d, 如果真係要打邊爐,其實用公筷 ...

就係,明知人病,想人出席就唔好打邊爐啦,仲搞到比上網唱人,病左個位朋友好慘

樓主你自己介意,可以建議食其他野,唔係怪個病人出席囉

珍珠宮

回覆樓主:

其實用公筷有咁易傳染嗎 ? 大家會收過慮

珍珠宮

amyamy123 發表於 18-8-10 17:48
你錯啦,約飯局係兩星期前之前約定,唔係病咗先約,唔好扭曲我
我諗呢度個個都見到你第一post話佢自私

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

Ember 發表於 18-8-10 17:50
就係,明知人病,想人出席就唔好打邊爐啦,仲搞到比上網唱人,病左個位朋友好慘

樓主你自己介 ...

佢地一早book咗,我地十幾人我諗好難搵位入餐廳食飯

大宅

amyamy123 發表於 18-8-10 17:59
佢地一早book咗,我地十幾人我諗好難搵位入餐廳食飯

如果㨂灣仔、尖東呢啲無咁旺既,普通餐廳酒樓其實唔難搵,事在人為。不過當然無可能完全滿足晒10幾人意見,點都有啲人係要遷就。其實你覺得唔衛生,都可以婉拒呢個飯局,無謂辛苦自己

首頁

尾頁

跳至