新手媽媽第一胎,3月預產期,交個朋友呀!!

honeybabyboy
|
LingPo
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

我又係第一胎又係三月預產期
hslivy
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

我都係第一胎
|
LingPo 發表於 18-8-11 22:51
我又係第一胎又係三月預產期

hihi, 你幾多週呀?
|
hslivy 發表於 18-8-13 19:17
我都係第一胎

我都係,重要係意外,所以好多野都唔識^^
Sep11
|
honeybabyboy 發表於 18-8-13 19:23
我都係,重要係意外,所以好多野都唔識^^

Me too :)
LingPo
|
honeybabyboy 發表於 18-8-13 19:22
hihi, 你幾多週呀?

差不多八週喇 既然有佐係上天俾妳既禮物 好好照顧(emoji)
K_C_Happy408
|
Hello,我都係第一胎,而家9週啦!
但前晚突然流啡,嚇死我,而家訓床休息中
|
LingPo 發表於 18-8-13 23:05
差不多八週喇 既然有佐係上天俾妳既禮物 好好照顧(emoji)

係呀,我地都覺得係禮物,依家已經為佢的來臨做好準備。(emoji)
|
K_C_Happy408 發表於 18-8-14 10:15
Hello,我都係第一胎,而家9週啦!
但前晚突然流啡,嚇死我,而家訓床休息中
...

係呀要,好好休息下呀,有無去睇醫生?保持心情愉快呀!!(emoji)(emoji)
K_C_Happy408
|
honeybabyboy 發表於 18-8-14 10:18
係呀要,好好休息下呀,有無去睇醫生?保持心情愉快呀!!(emoji)(emoji)

尋日朝早去左急症室,照左都叫正常,仲見到閃閃下,個心即刻定左d!(emoji)
返到屋企諗返,可能早2日食左涼野,前一晚又飲左冬瓜湯所以出事(emoji)
怪自己太大意
|
K_C_Happy408 發表於 18-8-14 10:22
尋日朝早去左急症室,照左都叫正常,仲見到閃閃下,個心即刻定左d!(emoji)
返到屋企諗返,可能早2日食左涼 ...

係呀,涼野暫時唔好啦,我都為左呀b介左好多野唔食,><大家加油
hh69927
|

hello 我都係新手媽媽 3月尾預產期
ann.ab
|

same here ☺️
hslivy
|
K_C_Happy408 發表於 18-8-14 10:22
返到屋企諗返,可能早2日食左涼 ...

而家開始介口就得,小心飲食
我日日都好眼,上午好想嘔
hslivy
|

不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我
TiffanyChiang
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

好呀 請加我

Evelynbc
|

大家好,我都係頭胎,預産期三月尾,好想認識你地呢班同路人,麻煩樓主加我呀:) 62092599
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30

好呀
Cathy0702
|
我都係新手第一胎吖,而家第9週,孕吐得好辛苦