新手媽媽第一胎,3月預產期,交個朋友呀!!

winniefu168
|
HI, 我預產期3月20號, 嘔到阿媽都唔認得

大家係唔係開左GROUP? PM埋我交流下
KatherineLam12
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

我都係丫。係咪開左group 丫?加我丫
Thanks
FF2011
|
Pls add me too
Mochimi
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

我都係呀,第一胎11weeks喇!
Winchan0618
|

大家好
crystalhon064
|
回覆 Mochimi 的帖子

Hello!我都係3月預產,第一胎,而家11Weeks
crystalhon064
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

已pm
金美-9204
|

可以加我嗎?我係3月尾預產期(emoji)
vivianna8866
|

我都係第一胎,3月尾預產期,可以加埋我WhatsApp group嗎?謝謝
Samboma
|
大家好!我3月8日預產期,廣華生(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
可加我嗎?61446634 Chloe
TiffanyLi378
|
我都係新手呀,都係3月預產期,還可以加我嗎?thankyou 98733023
bbmamababaloveu
|
我都係第一胎呀 可以加我嗎?
sallytsang0422
|
我都係3月預產期
可以加我嗎?
starsansan
|
我都係3月預產期 加埋我入group可以嗎?
Missto
|

一樣一樣
Phoebec22
|
Missto 發表於 18-8-24 13:18
一樣一樣

Me too me too can add me at group thx?
Wangyuk
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

好呀!
Katymao
|
Same here, 而家9week , 第一胎,can add me ? Thx
Dinnerchan
|
我都係第一胎,預產期3月初,下星期去照oscar喇!
大家照結構會搵邊個醫生?有無好介紹?
AbbyYip
|
我都係第一胎呀,3月頭預產期
流啡流左個半月,而家終於12週啦