新手媽媽第一胎,3月預產期,交個朋友呀!!

AbbyYip
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

可以加埋我嗎?69018611
soyalicia
|
靚媽們好呀!
我都預產期3月,3月19日,請問可否add我入group呀,96032044. 唔該!

我現在9 weeks, 成個八月都在嘔,每日又餓又暈但又唔想食嘢。。。
soyalicia
|
回覆 hslivy 的帖子

可否加我入group呀?我3-19預產期。唔該嗮!
behappy2018
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

Hi , 我都係第一胎,三月預產(emoji)
Littlestar19
|
我預產期 3月3日。我都係第一胎。想加入WhatsApp group。
63113919 🙏
SATSUKI
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

Hello 我都係三月預產期
moneykaman
|

hi,我都係3月預產期,可唔可以add我入group呀!96808665。thx
艾美~
|
LingPo 發表於 18-8-11 22:51
我又係第一胎又係三月預產期

我都係第一胎(emoji)又係預產期3月,剛照完唐氏,已知道bb性別了(emoji)
Phoebec22
|

Me too,第一胎呀,edd is 18/3。
加我入group ar thx
DoraC
|
我預產期係3月2日。今日去做產檢同nifty, 醫生話個形似係仔,請問你地知道bb性別未呀?
SATSUKI
|
DoraC 發表於 18-8-30 18:36
我預產期係3月2日。今日去做產檢同nifty, 醫生話個形似係仔,請問你地知道bb性別未呀?
...

我3/3
behappy2018
|

Hi hi , 我都係第一胎,9/3預產期,加埋我加group (已PM) (emoji)
有心人丸子
|
hh69927 發表於 18-8-14 14:02
hello 我都係新手媽媽 3月尾預產期

hello..我都係3月尾呀
hh69927
|
有心人丸子 發表於 18-9-2 18:29
hello..我都係3月尾呀

你係邊間醫院
有心人丸子
|
hh69927 發表於 18-9-2 18:31
你係邊間醫院

登記聯合呀,你呢
hh69927
|
有心人丸子 發表於 18-9-2 18:34
登記聯合呀,你呢

威爾斯
小寶SARAH
|

我都係第一胎,2019年3月出世,可以加我whatsapp 入group嗎? 電話:94654181
bbmamababaloveu
|
我都係3月預產第一胎 可以加我入group嗎?
beamonther
|
大家好,我都係第一胎,三月頭,歡迎加我☺️
WCmiu
|
HI, 我預產期3月17號

大家係唔係開左GROUP? PM埋我交流下,謝謝