新手媽媽第一胎,3月預產期,交個朋友呀!!

WCmiu
|
我都係新手第一胎吖。預產期3月,加埋我丫
Sam寶
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

我都係3月,可否加埋我 。(已pm)
renay
|

我11w1,都係第一胎,而且係高齡

可以入谷嗎?
s2022306
|
我系3月5,可以加我嗎?
pp728
|
hh69927 發表於 18-8-14 14:02
hello 我都係新手媽媽 3月尾預產期

Hello,我係3月尾4月頭架,第一胎,可以加入你們的3月gp 嗎?
pp728
|
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

我3月尾4月頭,第一胎,可以加入3月媽媽谷嗎
艾美~
|

hello!我都係第一胎,4/3預產期,加埋我加group emoji)
少甜
|

回覆 艾美~ 的帖子

你好,我是高齡新手媽媽,預產期16/3,現在13周了,可否加我入group?pm
agneshy34
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

我都係3月預產期呀 有whatsapp谷可以加我嗎?
seetung
|
我3月尾預產,可否加我 60915406 thanks!
Phoebec22
|
seetung 發表於 18-9-20 22:54
我3月尾預產,可否加我 60915406 thanks!

我3月18日,可否加埋我
mimi_wahaha
|
我都係第一胎, 預產期係3/31,請問可否加埋我入group? 謝謝!

Fafa921
|
winniefu168 發表於 18-8-15 17:22
HI, 我預產期3月20號, 嘔到阿媽都唔認得

大家係唔係開左GROUP? PM埋我交流下

我都想加入group,可以pm我嗎,謝謝☺️
Fafa921
|
Fafa921 發表於 18-9-25 12:10
我都想加入group,可以pm我嗎,謝謝☺️

我電話54444478(emoji)
STARYING
|
Hello 我係第二胎,但都想加入大家,大家傾下計,又一齊懷孕嘅媽媽傾計會好開心(emoji)
STARYING
|
STARYING 發表於 18-9-25 23:30
Hello 我係第二胎,但都想加入大家,大家傾下計,又一齊懷孕嘅媽媽傾計會好開心(emoji)
...

EvaYuan
|

我係新手媽媽第一胎,3月18預產期,可否加埋我,电话67090229
劍zoecheng
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

我都系第一胎,預產5/3
劍zoecheng
|
EvaYuan 發表於 18-9-26 13:16
我係新手媽媽第一胎,3月18預產期,可否加埋我,电话67090229

預產3月5。可否加埋我?64912288
Shan817
|

都係第一胎