新手媽媽第一胎,3月預產期,交個朋友呀!!

Shan817
|
hslivy 發表於 18-8-14 15:30
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

你好,我想入媽媽谷,可吾可以加埋我呀,我都係3月預產期,我電話61875050
joechan417
|
你好,我太太都係預產期3月,可唔可以加埋佢入媽媽谷?Please PM.
Candyhk999
|
請問你地有3月媽媽谷嗎?

可以連結加入, 我是今天才開的, 如未能加入, 可whatsapp 6191 4379

https://chat.whatsapp.com/HFooIvNtQsuIrBx6Rvjpkq
jcjc1999
|
我預產期係3月18日,可唔可以加我入GRP? THANKS
JD930
|
大家加油啊
poching
|
我3月預產期呀,可加我入群組嗎?謝謝。
Katie312
|
Hi 我3月12預產期 可以加我入Group?Thanks
r_for_rebecca
|
我3月10號,可唔可以加我入媽媽谷?
只因有你
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

hi...我係第一胎,都係3月預產期(emoji)(emoji)
可唔可以加埋我入媽媽谷啊?我的電話68908687(emoji)(emoji)
kmyee
|
honeybabyboy 發表於 18-8-10 11:14

可加我嗎? 我也是19年 3月啊~~
Vivikopak
|
想入group ,please pm

第一胎,預產期19年3月11日
o_oblue_girl
|
不如我地開WhatsApp group, 有興趣pm電話俾我

請問可以加埋我嗎?
wingnw
|
Hi!我預產期係3月尾呀
可以加埋我 嗎?

Fucada8
|

hi,我係3月7,可以加我入group嗎?已發pm. thank you!(emoji)
EE121212
|
第一胎~ 預產3 月19, 可否add 我!
manbmanb2
|
Hi~3月預產朋友, 有冇開group? add me in PM
Nelbi2019
|

Hi 我都係 你地有無Whatsapps group 呀
iky104
|

我都是預產期3月 可以加我嗎 謝謝

nillaice
|

想join group ar!
Nelbi2019
|

Hello 我都是3月預產 可以加我嗎