美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有無人植過, 分享下

大宅

文迪羊 發表於 18-8-10 18:21
有無人植過, 分享下

幾年前植過,係北角,一萬左右,都幾滿意,但過程已經忘記了,我呢間已經算好平,識去但唔識講地址

禁止訪問

大宅

captain_white 發表於 18-8-14 23:42
回覆 Joannechau777 的帖子

請問位置係咪介乎北角同炮台山?

不是,直頭係北角,突然記起,叫(南X牙科中心)或(X方牙科中心)因為唔知開唔開得名

複式洋房

回覆 文迪羊 的帖子

幾年前喺旺角植咗, 萬尾種一隻, 依家過2萬, 成個過程2個月左右, 我好怕痛, 我覺得最痛係打麻醉針, 種完冇腫

複式洋房

係咪牙醫自己開?定係連鎖?cwb那間有專門植齒

大宅

honeycrystal 發表於 18-8-16 01:17

係咪牙醫自己開?定係連鎖?cwb那間有專門植齒

我唔知呀,只是朋友介紹,冇理佢地其他背景,做完感覺ok咁,其實做前係貪佢平

大宅

文迪羊 發表於 18-8-10 18:21
有無人植過, 分享下

有!我有相熟牙醫,幫過我奶奶同朋有種過,10年前同10年後....約$13000-$15000一隻,手勢ok, 佢自己開.

我平時脫智慧牙,杜牙根都係揾佢,不錯.

你揾下陳以昇醫生

禁止訪問

複式洋房

回覆 captain_white 的帖子

雅蘭樓上

禁止訪問

回覆樓主

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

captain_white 發表於 18-8-14 23:42

請問位置係咪介乎北角同炮台山?

請問在銅鑼灣哪裡?thanks!

禁止訪問

複式洋房

回覆 YSusanna 的帖子

我覺得UMH牙醫幾好幾有耐性,個次收工趕去,都無話厭你遲或點,照樣會慢慢用心解釋,好緊要~之前睇開個d屋邨牙醫平就平,但態度無咁好,搞到有時洗完牙呢,可能手勢急會腫幾日,依家寧願去呢類牙醫買個保障

複式洋房

cowchow_1104 發表於 18-8-29 00:47
回覆 YSusanna 的帖子

我覺得UMH牙醫幾好幾有耐性,個次收工趕去,都無話厭你遲或點,照樣會慢慢用心解釋 ...

umh收費貴唔貴? 有冇參考價?

複式洋房

回覆 cowchow_1104 的帖子

完全同意,真係完全寧願出多少少錢,都想買一個安心保障。就好似有牌子嘅護膚品,我都會去專門店或者專櫃買,而唔會貪便宜去saxx, 卓悅(之前試過買到試用期好短嘅product)
所以我寧願揀大牌子或者連鎖,都唔咁搏屋村果d

BTW, UMH係咪銅鑼灣旺角都有分店?我見種牙好似好多都揀cwb

首頁

尾頁

跳至