我好開心,終於醫到我隻媽媽手

一杯凍奶茶
|
之前手擠奶用錯力,手碗一路酸痛,痺

醫生話針灸快d 好,但我又唔敢

今日終於dick 起心肝針灸,心諗與其日日咁痛不如短痛俾醫生拮針,點知原來針灸係唔痛既,覺得自己傻仔左好多個月

多謝收看

laiyee6121
|
一杯凍奶茶 發表於 18-8-10 18:22

sushiroll
|

BBJOJO
|

worrymama
|

tantanmama
|
請問揾邊個醫師針?
mammycat1818
|

JD930
|

許c9
|

喺邊度針嫁?
我以前個女唔埋身,又係長期擠奶攪到媽媽手,而家戒咗奶成年,隻手指公仲係未好返
tsung
|

一杯凍奶茶
|
tantanmama 發表於 18-8-11 00:52
請問揾邊個醫師針?

銅鑼灣區劉醫師我pm 電話俾你

一杯凍奶茶
|
許c9 發表於 18-8-11 03:37
喺邊度針嫁?
我以前個女唔埋身,又係長期擠奶攪到媽媽手,而家戒咗奶成年,隻手指公仲係未好返 :thinking ...

我明阿,最差時揸筆都痛,而家簡直重見光明

我在銅鑼灣針,我pm 你
一杯凍奶茶
|
tantanmama 發表於 18-8-11 00:52
請問揾邊個醫師針?

Del
saralwm
|
一杯凍奶茶 發表於 18-8-11 08:59
我明阿,最差時揸筆都痛,而家簡直重見光明

我在銅鑼灣針,我pm 你

可唔可以都講俾我知醫師響邊到呀?我而家2隻手都好痛 應該都係手擠奶錯手勢
一杯凍奶茶
|
saralwm 發表於 18-8-11 09:12
可唔可以都講俾我知醫師響邊到呀?我而家2隻手都好痛 應該都係手擠奶錯手勢:i ...

可以阿,個種痺痛,真係手擠奶過先明
而家有方法醫真心要開心share

saralwm
|
一杯凍奶茶 發表於 18-8-11 09:15
可以阿,個種痺痛,真係手擠奶過先明
而家有方法醫真心要開心share

多謝呀~等你信息
VCBB小天使
|

cakii
|