自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

見過有人過年時影幾叠5百蚊一百蚊話要封利是 又見過有人成日post同老公點恩愛,送乜送物又咀對咀,卒之呢幾年感情出問題又話離婚,又數臭對方,耐唔耐又話頭暈身慶.....

水晶宮

JUNE408 發表於 18-8-10 22:49
裝修居屋,加一,二千人工,又唔係名車咁我又唔會唔抵得喎

八下咁佢加左一、二千之後人工幾多?

大宅

回覆樓主:

其實我都好鍾意睇人地去旅行d 相,睇下有冇岩玩,有既都會帶小朋友去,而我自己帶小朋友出去玩,覺得好玩,我都會post 相,有朋友見到相都會問我係咩地方,點去,價錢.....之類,有好玩既地方,大家開心share

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

freemanms 發表於 18-8-10 23:52
我都有朋友一年去十幾次旅行,但我都吾會覺得人地曬,知道呢個朋友係非常鍾意旅遊,覺得係分享心態,而佢 ...

係,我朋友都唔會晒名牌包包,千呎豪宅

禁止訪問

回覆樓主:

用戶要求終止服務

JUNE408 發表於 18-8-10 22:15
你地有冇朋友成日係面書出曬命post? 見到d朋友買新車又post, 間屋裝修緊又post, 加人工又post (影埋數字) ...

我會葡萄,見人去邊玩,見人收咩禮物,見人去邊食d好開心嘅野,睇到其實好唔開心。
但果d加人工,買新車,裝修等我又無咩野,可能唔係我會追求嘅野

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

YAC0601 發表於 18-8-10 23:11
因為對佢黎講係終生成就,必須常常提醒,以防眾人忘記!btw, 已經unfriend左
...

做得好

子爵府

回覆樓主

有,例如影啲食物,但夾硬要影個hermes手袋上鏡咁囉

又例如黐到去咩深灣遊艇會嗰啲開小朋友生日會,就即刻打卡

又例如有機會去豪宅探朋友又會打咭同影相

不過通常係偽中產或以下先會咁做

首頁

尾頁

跳至