自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我有個同學仔媽咪好搞笑, 甲乙丙丁請佢食嘢, 佢就會post出嚟, 例如: 今日很開心甲請我食嘢, 今日很開心乙請我食嘢, 如此類推, 好似日日都有人會請佢食嘢
新的一天...希望真的有新的希望吧...

伯爵府

回覆樓主

我覺得買車裝修依D唔係成日發生,間屋一次可以接受渦。但係個D日日曬BB,美顏自拍先攞命

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

QY08040408 發表於 18-8-10 22:59
我覺得買車裝修依D唔係成日發生,間屋一次可以接受渦。但係個D日日曬BB,美顏自拍先攞命 ...

仲要每隔幾個月就回顧一次啲bb相
新的一天...希望真的有新的希望吧...

公爵府

QY08040408 發表於 18-8-10 22:59
我覺得買車裝修依D唔係成日發生,間屋一次可以接受渦。但係個D日日曬BB,美顏自拍先攞命 ...

Agree

伯爵府

YAC0601 發表於 18-8-10 22:47
天水圍呀嗰間「名校」係元朗!一講名校我以為九龍塘呀!係咪想笑死人?
...

oh…咁唔係了,不過原來呢個世界咁多人都咁做……都唔明咁既屋仔車仔,有乜好晒。

男爵府

showman 發表於 18-8-10 23:01
oh…咁唔係了,不過原來呢個世界咁多人都咁做……都唔明咁既屋仔車仔,有乜好晒。
...

因為對佢黎講係終生成就,必須常常提醒,以防眾人忘記!btw, 已經unfriend左

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主

有 fd 入左私院刀要post FB

侯爵府

chingmon 發表於 18-8-10 22:52
財不露眼是真富

我(emoji)就係,唔熟你唔會知佢有米

伯爵府

Facebook有時係好多無意義嘅嘢都擺上黎,有D朋友連去茶記食個西多凍O茶都放上去呃like, 哂嘢就更加唔在講啦,衰嘢就冚到密一密所以唔使咁認真啦

珍珠宮

sp2007wtm 發表於 18-8-10 22:56
我有個同學仔媽咪好搞笑, 甲乙丙丁請佢食嘢, 佢就會post出嚟, 例如: 今日很開心甲請我食嘢, 今日很開 ...

有個fd成日多謝乜乜手信,多謝邊個邊個手信
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

男爵府

pakhop 發表於 18-8-10 23:13
有 fd 入左私院刀要post FB

有呀⋯⋯仲要打咭仁x醫院

男爵府

米米子 發表於 18-8-10 22:47
唔抵得食苦行飯盒定唔抵得比山埃貼士

突破盲點

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我既有錢朋友一年去十次8次旅行會分享,但我唔覺得佢晒命,只係開心share, 因為佢地幸苦左廿年,而家收成期,好鄧佢地開心

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

睇心態啦,可能我8掛,我覺得人地post 下新車,新屋,新手袋可以係開心分享呀。

Eg, 我去澳門都會post 下相,但絕對唔係曬啦,咁小數目,好多人比得起,但都會比人覺得曬

男爵府

回覆樓主

仔女攞左食水果獎,刷牙獎都post

pansy888hk    發表於 18-8-10 23:55

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

YAC0601 發表於 18-8-10 22:24
愈自卑愈要刷存在感
我見有人買套貴啲床單出post,個仔入左間熱門幼稚園又出post,買個名牌手袋又出 ...

係,好攞命 睇到真係得啖笑

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

認真回答,我fb暫無呢類朋友,如果有我會食住花生睇睇到悶停止追蹤

大宅

blackberry 發表於 18-8-10 23:32
我既有錢朋友一年去十次8次旅行會分享,但我唔覺得佢晒命,只係開心share, 因為佢地幸苦左廿年,而家收成期 ...

我都有朋友一年去十幾次旅行,但我都吾會覺得人地曬,知道呢個朋友係非常鍾意旅遊,覺得係分享心態,而佢係吾會曬其他物質上既野

伯爵府

YAC0601 發表於 18-8-10 23:11
因為對佢黎講係終生成就,必須常常提醒,以防眾人忘記!btw, 已經unfriend左
...

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

買把穿窿風扇,風筒,吸塵機就影哂相話破財
  任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

首頁

尾頁

跳至