香港遊艇會100days Party小分享

MRS_R
|
之前同Archie搞100days party既小分享

Venue:Gun Room
Time:12:00-15:00 3hours
Menu:Western set lunch
Around 34persons

我選擇既Gun Room最多4圍圓桌,每桌10人
有最低消費$13,000
當時我地簡左
$518/pp set lunch
$72/pp 2h soft drinks open bar

額外開左7支酒
4 bottles of prosecco
2 bottles of white wine
1 bottle of red wine

最後埋單$28757

另外蛋糕係上網搵蛋糕店整
2層糖衣蛋糕
送埋上門 $2500

當時怖置同埋bb大型卡通牌
都係淘寶搵
價錢相宜

Total 呢個party費用約31000左右
對比酒店質素來黎
遊艇會相對唔算貴
而且服務一流,食物質素十分好
但要遊艇會會員book場先可以
本人好鐘意搞party
希望可以同各位開心share

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-8-16 21:55
Cheuk2012
|
回覆 MRS_R 的帖子

多謝分享
tsung
|

jessie16888
|
BB好得意,多謝分享
MRS_R
|
jessie16888 發表於 18-9-9 10:35
BB好得意,多謝分享

Thanks 唔知點解私信回復唔到 你可以加我ig Archie.alexander.reader
JD930
|
MRS_R 發表於 18-8-11 08:48
之前同Archie搞100days party既小分享

BB眼仔碌碌好得意
jessie16888
|
MRS_R 發表於 18-9-10 12:55
Thanks 唔知點解私信回復唔到 你可以加我ig Archie.alexander.reader

我冇ig account,可否加WhatsApp
MRS_R
|
jessie16888 發表於 18-9-10 22:26
我冇ig account,可否加WhatsApp

可以呀

ngwong2
|

Whitechocolate
|
回覆 MRS_R 的帖子

好正,謝分享