自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大宅

原帖由 passpass06 於 09-4-5 00:14 發表
今日下午5:00去尖沙咀冠華中心casio維修站 更換電池.共3隻G-SHOCK手錶。
佢地冇係維修前解釋如換電池整壞手錶.佢地不負責.
只係講幾錢換電.. 我地在店內等20MIN. 到取錶時
交費後.發現其中一隻錶全爛曬..佢地重推舍 ...

WA, 好大件事 wor , 咁都得

大宅

估唔到咁大間公司做事都咁不負責任!

大宅

咁差架...:;pppp:

男爵府

尋日有開工?

複式洋房

太過份係個女經理同個男管理

原帖由 annie1120 於 09-4-5 00:21 發表

估唔到咁大間公司做事都咁不負責任!

香港的旅遊成日講.要點好點好. 令到大家買野安心.
估唔到連甘大公司都係甘..

重叫我地報警.. 佢地浪費警力就真

但我地可以做到什麼. 如唔報警.. 佢地又唔理

真係唔報警被案. 我估佢地重會話係我地整爛呀當我地
出左門口...

現起碼有POLICE做証. 佢地以為大我地. 我地
唔敢報警呀

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

casio香港代理好似係印度人嚟架,佢對員工好差架!我朋友講,佢有同 casio羅標

複式洋房

原帖由 21g 於 09-4-5 00:27 發表
尋日有開工?

複式洋房

假期4月4號有開

係4月4號假日佢地都有開

現我地等到星期一先打到去日本總公司

回到屋企嘗打去.都已收左工.

係日本我地都有朋友.佢都幫我地都打去.

佢地講星期一就會有人聽...

不過我地一樣會打去香港旅遊發展局扳訴..
點解會比個優質字比地. .唔通騙外國人.國內人
就係正常..... 真係要幾多人投訴.受騙佢地說做野呀

男爵府

嘩..又一間不知所謂既公司出現~~
CASIO嘢..我只有計數機~~
無其他..好彩

男爵府

有新消息,記得上黎"匯報"

子爵府

好媽媽勳章

係呀....投訴去到日本總公司啦, 日本呢邊一定有人受理。
我都未聽過.....換電可以換到成隻錶爛晒既。 離譜
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

一定會通知大家. 各仕姊妹.真係要小心唔去佢D間店呀

我心好痛. 隻G-SHOCK 係幾年前朋友送的..

佢已經不在..所以今晚成晚我都訓唔到.

佢地太過份.... ......佢地一點良心都冇...

心好痛.. 點解香港變成甘. 甘大間公司騙人
但作為香港人什麼都做唔到. POLICE 已好好
好快來處理. 但佢地又可以到什麼呀

所以我地先要將D黑店說出來呀..

複式洋房

一定會投訴去日本總公司

個女經理最過份係同英文同我老公講時.非常串
態度傲慢.. 更加未叫我地留底電話去跟進
我地走時.佢地個所謂男管理都冇叫我地留底電話

佢地跟本就係唔想去理件事. 全部推係我地到

又推去POLICE到.等POLICE處理

個男管理未報警前講點都找唔到經理.. 但報左警後.
POLICE來到. 佢就立即打比經理...

佢地跟本就係扮野呀...明騙人呀....

大家有外國朋友真係唔好帶佢地去D間店呀.....

等緊取錶時. 已聽到有個女客人投訴幾個月都冇人
打比佢.講幾時取到錶... 我都以為可能小事.
唔估到. 下一個受害人就係我地

quote]原帖由 bibifa1225 於 09-4-5 00:41 發表
係呀....投訴去到日本總公司啦, 日本呢邊一定有人受理。
我都未聽過.....換電可以換到成隻錶爛晒既。 離譜 [/quote]

大宅

支持你,討回公道
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

複式洋房

大家一定支持你..

passpass.你地唔好太傷心. 早d休息.
重要對付d甘冇良心衰人
親子皇國姊妹支持你地

佢地2個衰人一定有報應! 簡直影衰香港形象!

我明白你心情呀. 之前我外公係不在前.留左野比我
我自己整唔見左.傷心左好耐

今次你係比d衰人整爛呀.

有d新消息記住寫上親子

各位姊妹.大家有冇好提意幫下passpass.

複式洋房

多謝abe

複式洋房

casio 香港代理係印度人

唔怪得之佢2個員工好似想玩野甘..
一味叫我地報警啦.叫律師啦.
個女經理重串同我老公用英文講..
找律師咪去找. 佢說I'm dont care .

quote]原帖由 穎穎媽咪 於 09-4-5 00:35 發表
casio香港代理好似係印度人嚟架,佢對員工好差架!我朋友講,佢有同 casio羅標 [/quote]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

乜咁衰架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好媽媽勳章

佢地都好離譜wo,整爛人地隻錶仲咁串既,好過份呀 最低限度都say個sorry啦!呢2條友勁賤

首頁

尾頁

跳至