有關hermes全新手袋(透明膠)

hyto
|
各位,我最近在一個網站看見賣家話一個全新的Hermes 袋,
, 手挽部分仍然包著透明膠,但我沒見過全新的Hermes 手袋
手挽部分包膠,請指教!

小可愛11
|
hyto 發表於 18-8-11 15:34
各位,我最近在一個網站看見賣家話一個全新的Hermes 袋,
, 手挽部分仍然包著透明膠,但我沒見過全新的Herm ...

坦白講幾皮嘢個袋我一定會去專門店買,唔會為咗慳一萬幾千去網站買。
小可愛11
|
hyto 發表於 18-8-11 15:34
, 手挽部分仍然包著透明膠,但我沒見過全新的Herm ...

By the way, 我所見過嘅全新 Hermès 手袋手挽部分係冇包透明膠。
greenpea
|

係有膠包住手柄位,條膠套還要係冇接駁位的;即是話個袋做即時候就已經套個膠套套住手柄之後再縫埋,唔係做好個袋之後再加個膠套上去手柄位的
greenpea
|

你都去 hermes 睇下袋,佢攞出嚟比你睇你就會見到係有定冇,同點包法
momling
|
小可愛11 發表於 18-8-11 15:49
坦白講幾皮嘢個袋我一定會去專門店買,唔會為咗慳一萬幾千去網站買。

我都係咁話,萬一買左A貨,倒蝕就慘
wcpcelia    發表於 18-8-11 16:46
ka媽
|
其實係對真皮冇認識的人才會包膠,保護真皮褸真皮袋正確係用塵袋,包膠不透氣好易發毛,我只會去專門店買袋,見過佢地話剛開箱我是第一個客睇的袋,也是只有塵袋及背帶、袋口或會多放一塊透氣布。
flower姐姐
|
我在法國買嘅袋,手抦有包膠袋的。
豬吉
|

但hermes唔係你想買就買
佢成日收埋唔賣
小可愛11
|
豬吉 發表於 18-8-11 16:53

但hermes唔係你想買就買

我自問唔會買亦用唔起 Hermès, 極其量只會買Lindy.
Lindy 應該唔難買。
小可愛11
|
flower姐姐 發表於 18-8-11 16:52
我在法國買嘅袋,手抦有包膠袋的。

我見朋友啲新袋手抦冇包膠袋,所以以為冇咋。
hyto
|
多謝大家幫忙!
puppydingo
|
我所有hermes都shop
on shelf 一定無
如果stockroom拎出黎有
cindy618
|

就係啦,買得h 緊係要專門店,花咁多錢無服務之餘仲要担心咁多,蝕哂
JD930
|
cindy618 發表於 18-8-11 19:04
就係啦,買得h 緊係要專門店,花咁多錢無服務之餘仲要担心咁多,蝕哂

係咯
MeowMuiMui123
|
去專門店啦!我自己都唔識分。去専門店一定係真貨。安心d。

Hermes都有ok價位既lines
hyto
|
明白! 多謝各位的意見!
peonica
|
我買過係有透明膠包住 handle,因為個袋响倉直接拎出黎,冇display 過上架。
不過你唔識分真假都係去專門店買安心d.
Carriegerrard
|

我記得我個喺日本買嘅都有包膠

vet
|
小可愛11 發表於 18-8-11 16:58
我自問唔會買亦用唔起 Hermès, 極其量只會買Lindy.
Lindy 應該唔難買。

Lindy 咪又係Hermes