懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日我飲保溫杯d代茶發現酸左,我走入廚房好聲好氣同陪月講
我話「d茶酸左,有無新鮮架?」
佢話「無煲喎,個大水壺仲有,所以無㷛」
我問「咁個壷幾時煲?仲飲唔飲得?」
佢話「唔知喎,呢個係我煲定姐姐煲架?」
然後我要自己親自試下果壷茶有無酸。

其情來到呢度都算....

之後同佢講聽日放假,你執定茶包畀姐姐煲。同埋每朝來到check 下有無茶之外,要睇下d茶仲飲唔飲得。
佢話「係你個水杯倒開咗,你個杯酸之麻,同埋如果你唔搞個大壼應該d野唔會壊架」

講到我發火,個問題你係去決定新鮮煲唔煲過d茶除左有無,仲要睇下d野飲唔飲得呀!

講到d茶酸關佢咩事咁(emoji)(emoji)(emoji)

伯爵府

MrsLo2015 發表於 18-8-11 16:53
今日我飲保溫杯d代茶發現酸左,我走入廚房好聲好氣同陪月講
我話「d茶酸左,有無新鮮架?」
佢話「無煲喎, ...

嘩,佢都幾不負責任,建議你可到fb香港陪月黑名單度講

大宅

回覆樓主

我初頭唔知茶會變酸飲左一日就痾足一日,你個陪月放錯重點

複式洋房

ipcs 發表於 18-8-12 09:16
嘩,佢都幾不負責任,建議你可到fb香港陪月黑名單度講

係囉,check 下d茶仲飲唔飲得都好機本責任啫,唔做仲懶返我轉頭

複式洋房

大安哥 發表於 18-8-12 10:50
我初頭唔知茶會變酸飲左一日就痾足一日,你個陪月放錯重點

我只想同佢講改善方法,都唔追究佢責任,佢掉轉頭話我先氣頂。佢既重點佢咩都唔關我事,咩都唔係我錯。

伯爵府

回覆 MrsLo2015 的帖子

都幾不知所謂, 又唔係話佢, 叫佢check 下啲茶有冇開題都要咁困難?! 呢個陪月都好極有限。 請問你係朋友介紹或是經陪月中介搵的?

複式洋房

Danjunior 發表於 18-8-12 17:27
回覆 MrsLo2015 的帖子

都幾不知所謂, 又唔係話佢, 叫佢check 下啲茶有冇開題都要咁困難?! 呢個陪月都 ...

朋友介紹,朋友都好唔好意思。

首頁

尾頁

跳至