以後唔用智能櫃

三國1
|
3號香港寄出,到今日都仲收唔到,客務話智能櫃未有位
JD930
|
三國1 發表於 18-8-11 18:56

冇位 咁都得
apelok
|
冇位佢會問你放唔放便利店或服務站
BABY520
|

熱門智能櫃真係要等1-2星期
fanny590
|

叫佢轉順豐站自取啦
布甸仔媽媽
|
我都試過,佢會問您選擇第2個櫃的資料,會轉去無咁熱門的櫃。
crystal媽咪
|
我樓下就係智能櫃。不過我寧願行多兩條街都要去順豐站攞
cameo
|

某d智能櫃一直full就要排,要快要準時收件,最穩妥係順豐站或工商地址。
我試過商業地址中午寄,對方商業地址即日下午收件。
你都可以免費改收件點,但凡智能櫃、便利店都係唔急收件先揀。
cameo
|
BABY520 發表於 18-8-11 19:08
熱門智能櫃真係要等1-2星期

咁樣改便利店好過,不過便利店有體積限制,都要睇番個size,否則改完又改,又係等得耐。
skmibb
|
係,成日都full要等
mariefish
|
去站拎好過
三國1
|
apelok 發表於 18-8-11 19:07
冇位佢會問你放唔放便利店或服務站
冇打比我,我自己打去問講我知,昨日已叫轉門市取,但今日都仲未有
jtw_ki
|
你揀果個智能櫃應該好熱門,所以要等咁耐。我附近個智能櫃可能少人用,好快就收到貨
~瑤瑤~
|
你果個應該好熱門,我樓下智能櫃我應該冇咩人用,次次寄出第2日都收到
三國1
|
~瑤瑤~ 發表於 18-8-11 22:37
你果個應該好熱門,我樓下智能櫃我應該冇咩人用,次次寄出第2日都收到
以後都唔用
Waiwai11
|
想快收到真係唔好用智能櫃
豬皮MAMI
|
上次有份件都等左個幾星期