潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Hello Jm, 請問H手鐲Pm Size 香港係米要$6000?代購話$4500-$5000, depends on 找到咩color... thanks. (未買過H, 請指教)(emoji)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

代購應該係配货

琥珀宮

addicted 發表於 18-8-12 00:44
Hello Jm, 請問H手鐲Pm Size 香港係米要$6000?代購話$4500-$5000, depends on 找到咩color... thanks. (未 ...

Hk price 5400 唔知有冇加咗價

琥珀宮

回覆樓主:

你搵配貨嗰啲應該仲會平啲

男爵府

appleyuen 發表於 18-8-12 00:56
Hk price 5400 唔知有冇加咗價

Thx thx apple 、姐

大宅

Hello Jm, 請問H手鐲Pm Size 香港係米要$6000?代購話$4500-$5000, depends on 找到咩color... thanks. (未 ...

貴!但想知你想搵咩色?

男爵府

mrslovely 發表於 18-8-12 01:13

貴!但想知你想搵咩色?

紫藍灰.... 都係悌眼緣。之前代購send 過D,but blue is 太淺,我自己又一般。所以又冇特別再䏲。最近,又來開始想周圍搵下

子爵府

addicted 發表於 18-8-12 02:00
紫藍灰.... 都係悌眼緣。之前代購send 過D,but blue is 太淺,我自己又一般。所以又冇特別再䏲。最近,又 ...

上法國官網睇睇有無心水色

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

代購應是外國買既退稅價錢

大宅

紫藍灰.... 都係悌眼緣。之前代購send 過D,but blue is 太淺,我自己又一般。所以又冇特別再䏲。最近,又 ...

咁既價錢 自己去shop買仲好

大宅

我在 利園買 , 咩色都有 PM GM 同價 $5400

別墅

JM,琴日問左要$5400。琴日SOGO試左,有好多色,有電光藍,黑,白,淺紫,深紫.....你去睇睇,試下上手先知襯吾襯自己。如果代購價錢都係差不多,緊係自己去shop試上手喜歡先買好啦,shop吾係無貨嘛

首頁

尾頁

跳至