幾多weeks先叫陀穩B哩?

hayley.chan
|
20 weeks時不時有見紅,好擔心,醫生話只有靜等待BB長大。
kevama
|
我去到35w6都未覺得安心。可能要生左抱住先會放心
hayley.chan
|
kevama 發表於 18-8-12 08:51

如果,可以快d去到35w6 ,個心一定唔會好似依家咁慌。
小小郭夫人
|
hayley.chan 發表於 18-8-12 08:55
如果,可以快d去到35w6 ,個心一定唔會好似依家咁慌。

傻啦,到時就慌早產

放鬆啲,瞓下食下笑下,好快就生得架啦
蘿蔔菜
|
hayley.chan 發表於 18-8-12 08:04
20 weeks時不時有見紅,好擔心,醫生話只有靜等待BB長大。

放鬆心情,每一個週都會有唔同既擔憂,我自己就覺得照完結構鬆d。之後大d。就緊張佢一日郁得多少。所以自己情緒都要控制下。
fc2013
|
kevama 發表於 18-8-12 08:51

真係架 !見到實物就定晒
musiccisum
|
hayley.chan 發表於 18-8-12 08:04

見紅?可能要卧床多啲,個人唔好咁緊張都有影響
kevama
|
小小郭夫人 發表於 18-8-12 09:20
傻啦,到時就慌早產

放鬆啲,瞓下食下笑下,好快就生得架啦

hahaha 的確!宜家就驚會突然穿水見紅!
小小郭夫人
|
kevama 發表於 18-8-12 10:12
hahaha 的確!宜家就驚會突然穿水見紅!

你呢個周數生都安全架喇,祝你順利,呢排開始食下腐竹糖水溫和地清下熱啦
kevama
|
小小郭夫人 發表於 18-8-12 10:19
你呢個周數生都安全架喇,祝你順利,呢排開始食下腐竹糖水溫和地清下熱啦
...

謝謝你呀
luv_miyuko
|
冇陀得穩呢樣野架,20週仲見紅其實唔係咁好,但醫生真係冇野做到,最緊要保持健康生活,我地每一位都望穿秋水等足月
soha2018
|
蘿蔔菜 發表於 18-8-12 09:32
放鬆心情,每一個週都會有唔同既擔憂,我自己就覺得照完結構鬆d。之後大d。就緊張佢一日郁得多少。所以自 ...

真係, T21完就驚結構,結構完又驚胎動... 或者到一日見到個實物先會安心
所以凡事隨緣吧... 唔好令自己太緊張同執着...
freshrose
|
邊有陀穩架,一日未出世都未可以放心,我老公同事個bb 係39w 先係個肚停左心跳
sandylly
|
我已經38wk,但仍然唔敢覺得係穩,應該真係生咗出嚟抱係手先有真實感~
Chingyeeyeee
|
freshrose 發表於 18-8-12 12:05
邊有陀穩架,一日未出世都未可以放心,我老公同事個bb 係39w 先係個肚停左心跳
...

39W先停左,聽到都覺得難受
haha748494
|
依家系懷孕中期,相對初期系穩定D,會唔會出現害喜狀況。
RubyYu07
|
去到中期先放鬆心情,孕婦太多嘢要操心了