自由講場

跳至
.  

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主

我覺得她現在有些可憐。人五十幾,但個樣成六七十歲。
她應該無乜錢才咁核突出來講她的家事,黃生咁多年來唔爭個仔,等個女人人老珠黃受了咁多苦先爭,爭咗他也未必對個你好,始終佢又再婚,到最後suffer是個仔和媽媽。始終相依為命咁多年... 受了很多苦,在她面上已表露了,再迫她,她已走頭無路

公爵府

回覆 newinewi 的帖子

倪詩蓓是個好媽媽,照顧個自閉症,智障小朋友唔容易,佢年青時都貪靚,為照顧個仔都無時間打扮自己

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

唔記得

公爵府

Mnbvcxdsa 發表於 18-8-12 21:37
回覆 newinewi 的帖子

倪詩蓓是個好媽媽,照顧個自閉症,智障小朋友唔容易,佢年青時都貪靚,為照顧個仔都 ...

伛好慘
黄肉狼個人好绝
不過,變了心的男人不少都好绝的

Mnbvcxdsa    發表於 18-8-13 00:02

公爵府

2023年兔年勳章

油麥麥 發表於 18-8-12 13:14

黄玉郎,荔枝(馬太)前度愛人!佢個仔15歲啦,35歲產子,晤算 ...

35歲 已經係高齡產婦喇,個男嘅都成50歲。

男嘅年紀大,女嘅生嘅時候亦唔後生,係有生自閉症嘅 高危組合。

水晶宮

cinda72. 發表於 18-8-12 13:49
係大熱
我第一次睇大熱既mv,簡直呆左,仲聽到自己心碎聲
...

做咩要提返
我直情選擇性忘記算、在我心中哥哥永遠係金枝玉葉張海報look

水晶宮

Cateye8888 發表於 18-8-12 21:32
我覺得她現在有些可憐。人五十幾,但個樣成六七十歲。
她應該無乜錢才咁核突出來講她的家事,黃生咁多年來 ...

邊有老得咁誇張
佢都退出左又要花多精神照顧個仔、點似堆仲要搵食既美魔女
其實男既好賤、又唔係無錢、又唔會親自照顧、爭黎做咩

珍珠宮

luckybaby2011 發表於 18-8-13 08:14
邊有老得咁誇張
佢都退出左又要花多精神照顧個仔、點似堆仲要搵食既美魔女
其實男既好賤、又唔 ...

咁都唔叫老?個樣點睇也唔似同年紀呀

珍珠宮

alicemic 發表於 18-8-12 11:35
唔死魚咩?

其實倔真係麻麻地,當年佢係被塑造成靚女型像啫!呢d樣講真唔算靚, 雙眼無神確實係佢標記。

珍珠宮

mother904 發表於 18-8-12 18:39
唔可以咁講,佢照顧個仔真係勞心勞力,由個仔唔識講野教到有好大進步,因為新加坡對自閉兒童的照顧同政策 ...

當然應該!

所以黃出錢(報導話佢已出左8位數), 倪出力,都好公道。 況且18年使8位數字, 平均都使5xx萬一年, 唔講得上捱囉~

首頁

尾頁

跳至