我老婆聽日就碼嘉烈催生但岩報紙話有個催生不幸離世..好驚

neymar
|

點解會甘架....唉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Carmen8080
|
政府都唔知安排啲乜人同你生 係咁上下
winki602
|
唔好嚇佢拉,我覺得可以係個女仔有隱疾,可能係個別事件,醫院日日都有人催生,唔通個個都死咩,唔好比一單野嚇親
333s
|
neymar 發表於 18-8-12 16:53
點解會甘架....唉

過了几天? 
Nbs
|
死唔死,唔關催唔催生事。
要出事,開刀都可以死的。
PuiwahChum
|
Carmen8080 發表於 18-8-12 17:26
政府都唔知安排啲乜人同你生 係咁上下

咁又唔好咁講 樓主已經好擔心
日日都有人催生架嘛,呢個係個別例子姐
whomen
|
點解會甘架....唉

問題係既然驗到蛋白尿胎水少要早些生,為什麼還要摧生多此一舉?直接開刀啦
私家會直接開刀唔會冒險
KILW
|
其實點生仔都有d風險,所以你老婆為你生個b好偉大,你記得錫佢多d。
Carmen8080
|

立即攞曬你啲私己錢帶你老婆去私家生咪唔洗驚囉 老婆得一個

EstrellaDamm
|
點解會甘架....唉

其實點解出事而家都未知,要開庭研究。每日都好多人催生(我自己都試過,並無特別)。有啲係意外,未必避免到,但出事其實只係好少好少數。生仔從來都有風險(不論點樣生、喺邊生),而家生已經比以前安全好多,但都唔係零風險。難聽講句,行出街都有機會被車撞或者被樹壓死啦。
mwsiipb2
|
點解會甘架....唉

有医生朋友話死者有姙娠敗血症,但实況吾知乜事,RIP。
kevama
|
其實可能產婦想試順產?加上新聞有提到佢入院時無蛋白尿及胎水問題。

私家都有意外的...只係好少會死亡因為有少少死亡既可能性,私家就會扔個病人去番政府。
bchuma
|
點解會甘架....唉

唔係個個係咁嘅 冷靜 放鬆心態⋯⋯ 平安⋯⋯
bchuma
|
kevama 發表於 18-8-12 19:24
其實可能產婦想試順產?加上新聞有提到佢入院時無蛋白尿及胎水問題。

私家都有意外的...只係好少會死亡因 ...

話係羊水栓塞 因為子宮動過手術或者有流產傷口導致噶
musiccisum
|
點解會甘架....唉

如果係羊水栓塞係避免唔到,所以生仔都係搵命搏
kevama
|
bchuma 發表於 18-8-12 19:26
話係羊水栓塞 因為子宮動過手術或者有流產傷口導致噶

未見到news 有報,等我搵下蘋果先
pigpiglamlam
|
相信係個別事件,我都試過催生,唔覺有問題,要講話有風險,開刀順產都會有,所以你要好好愛錫太太
我要做媽媽
|
加油喇,肯定平平安安既
YokiChan913
|
whomen 發表於 18-8-12 18:13

問題係既然驗到蛋白尿胎水少要早些生,為什麼還要摧生多此一 ...

係!莫明奇妙!(emoji)(emoji)
RubyYu07
|
個別事件。每次睇到呢D新聞都會覺得好痛心。生仔真係攞命博