有小朋友的媽媽,對上一次同老公拍拖係幾時?

snowing
|
老公好忙,好難夾時間,同佢吃個晚餐都好奢侈
ninachu
|
snowing 發表於 18-8-12 19:46

一星期有4-5日拍拖,岩岩小朋友nap,我同老公去shopping拍拖,陣間等女瞓左,又同老公去睇戲
koalalee88
|

7-29 一齊睇子華神
mgmismicgmic
|

睇下你拍拖定義咋喎,要二人世界一陣匿去廚房sweet下幾分鐘都好丫
Ashleycorina
|
上星期兩個去sleepover
我同老公去打球同食飯
LokYauYau
|

仔細時,C6公司在我office附近,一、兩星期总有一日可一齊食过lunch。幾個月一次,閃出去睇午夜場。

依家仔大,星期六仔有自己節目,我地就可以舒服兩個行下街hea吓。
靚靚C9
|
個個星期六都拍拖
catcat笑
|

個題目應該係,有小朋友,但冇工人的媽媽,上次同老公拍拖係幾時?
Nbs
|
每星期六晚上都會拍拖食晚飯,食完先返屋企同小朋友沖涼
~YYY~
|
catcat笑 發表於 18-8-12 20:01
個題目應該係,有小朋友,但冇工人的媽媽,上次同老公拍拖係幾時?

~YYY~
|
catcat笑 發表於 18-8-12 20:01

就咁睇場戲算唔算。

有一期逢星期五拍拖,開頭都無拍拖感覺。
一個月後左右先會有期待。

而家無嚕,周不時都想下離婚,服侍少個
snowing
|
靚靚C9 發表於 18-8-12 20:01
個個星期六都拍拖

真好,我都想,但是週末我要湊女
pomanlife
|

食完飯漫步海邊算唔算呀?
小曳人
|
every Sat night.
girlbear
|
拍拖定義係咩? 經常星期六/日陪我去買日用品算唔算? (阿仔不在場)
Honey
|
每個星期五都會一齊二人世界食晚飯先返屋企,剛過的星期五仲去睇戲。小朋友已小學&中學。
mydearson
|
前晚,放工去睇戲食飯
Cateye8888
|
好耐了,已唔記得
emimi
|
冇時間還好,問題係已經完全冇熱情
snowing
|
mydearson 發表於 18-8-12 20:53