美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

N年前駁過,又係剪到一忽忽,因為佢係方便自己駁而唔會理你拆返之後咩樣(依樣我明,佢又唔係髮型師)但佢用熱溶膠同我駁,我fd用鋼珠,拆完頭髮無事,但我要求用鋼珠佢死都唔俾,話我頭髮多襟d,但生返少少出黎就死囉,d膠外露,去拆啦,嘩,我d頭髮基本上完全唔要得,爛哂咁滯,d駁髮又喺根嘅地方駁,我又唔鐘意剪短,我唸我2年幾先開始正常返,之後怕怕無再駁,我估佢因爲我多頭髮,用鋼珠駁要好長時間,所以用溶膠

牙牙牙牙語    發表於 18-8-15 03:11

複式洋房

Bibibut 發表於 18-8-13 20:44
你去邊到拆?去返原先間野到?

係阿~拆完lu,不停比佢話我浪費錢

複式洋房

vanlina_cream 發表於 18-8-13 20:53
N年前駁過,又係剪到一忽忽,因為佢係方便自己駁而唔會理你拆返之後咩樣(依樣我明,佢又唔係髮型師)但佢用 ...

好慘真係寧願自己留 都唔好用錢買難受,btw 你係邊度駁嫁?

男爵府

回覆樓主

咁我比你好彩,我去到佢問我剪唔剪,我話唔洗,直接駁,雖然係貴,但我整咗兩個月都無掉過落黎,我唔係打手呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

我年頭駁過同一間啦,我果時碎到不能再碎先走去駁。佢最中意幫人駁到勁厚,勁水母。

話駁少D又話唔夠駁 又性, 要厚先靚架甘洗你腦。。我2個月多D 頂唔順自己拆哂。

大宅

yusunlaw 發表於 18-8-13 21:20
好慘真係寧願自己留 都唔好用錢買難受,btw 你係邊度駁嫁?

樓主講嗰間啊,駁髮真係好辛苦,d頭髮又洗得唔乾淨,真髮又喺根部打kick,扯住瞓唔到教之後我用過一片夾嗰d,有心機夾,其實好真好靚,好過駁,依實仲興嗎?

複式洋房

BBG520 發表於 18-8-14 05:50
咁我比你好彩,我去到佢問我剪唔剪,我話唔洗,直接駁,雖然係貴,但我整咗兩個月都無掉過落黎,我唔係打手 ...

甘應該真係我唔好彩我比個老闆娘剪到甘仲要聽甘耐說話,同埋第二朝已經甩左條出黎

複式洋房

ikokam 發表於 18-8-14 10:22
我年頭駁過同一間啦,我果時碎到不能再碎先走去駁。佢最中意幫人駁到勁厚,勁水母。

話駁少D又話唔夠駁 又 ...

我都比佢搞到好水母同埋佢fb明明話全頭5卷左右,但去到佢話一定要6卷,個個都6卷以上,我問佢可唔可以駁左5卷睇下o唔ok先再決定,佢又話唔得其實我之前深圳駁果陣都係見唔夠先加囉,好心佢就寫住全頭6卷左右拉!

複式洋房

vanlina_cream 發表於 18-8-14 23:05
樓主講嗰間啊,駁髮真係好辛苦,d頭髮又洗得唔乾淨,真髮又喺根部打kick,扯住瞓唔到教之後我用 ...

好慘阿真係永遠都唔會再去!

你係指髮片?我見有個YouTuber近排都有介紹過髮片

男爵府

yusunlaw 發表於 18-8-17 00:02
甘應該真係我唔好彩我比個老闆娘剪到甘仲要聽甘耐說話,同埋第二朝已經甩左條出黎
...

可能幫我整個果唔係老闆娘,下次去第二到整過啦

大宅

yusunlaw 發表於 18-8-12 19:50
因為見都多人係依間度駁髮,所以都對依間野幾有信心。今日終於都去左,但十分後悔!因為我打算留長頭髮,啲 ...

你見佢成日開live鬧人就知佢唔係好人啦!
做生意自己做自己
我見佢次次都講粗口開live鬧人

大宅

呢間野好垃圾,老闆娘好八掛,又爆粗口,好難頂

大宅

BBG520 發表於 18-8-14 05:50
咁我比你好彩,我去到佢問我剪唔剪,我話唔洗,直接駁,雖然係貴,但我整咗兩個月都無掉過落黎,我唔係打手 ...

我都駁過,我用編職,幾好wor,成半年到八個月到先甩左一條,佢都冇剪

男爵府

霍太 發表於 18-10-19 20:51
我都駁過,我用編職,幾好wor,成半年到八個月到先甩左一條,佢都冇剪

咁個底咪打曬結囉

洋房

回覆樓主:

我駁過好多次都唔錯。

大宅

BBG520 發表於 18-10-20 01:11
咁個底咪打曬結囉

又冇wor

男爵府

霍太 發表於 18-10-20 07:45
又冇wor

我駁咗4個月,新出個d頭髮打曬結,最後拆咗,但玩4個月都叫底玩

大宅

yusunlaw 發表於 18-8-12 19:50
因為見都多人係依間度駁髮,所以都對依間野幾有信心。今日終於都去左,但十分後悔!因為我打算留長頭髮,啲 ...

我系葵芳駁唔洗剪wor

子爵府

我之前喺葵芳駁髮,整得好好,唔洗剪頭髮喎

大宅

333s 發表於 18-8-12 22:43
工夫多的。最好去深圳整。理由人工較平。
駁髮, 電髮, 恤髮 深圳整。

想知深圳邊度整

首頁

尾頁

跳至