自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主

你估個個都係 g dragon 咩⋯ 唔係個個受得起。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

回覆樓主

F

伯爵府

milk323 發表於 18-8-15 00:12
你估個個都係 g dragon 咩⋯ 唔係個個受得起。
g dragon也是一般

公爵府

小源 發表於 18-8-15 00:30
g dragon也是一般

咁人地做明星,誇張啲都得。

不過片段入面既都係化淡妝,補下膚色畫下眉,帶返起個輪廓,就人人都啱化。

伯爵府

milk323 發表於 18-8-15 00:39
咁人地做明星,誇張啲都得。

不過片段入面既都係化淡妝,補下膚色畫下眉,帶返起個輪廓,就人人都啱化。

侯爵府

Ricky化得好好, 好自然靚仔! 伯伯都好精神, 而且幾十年前已經化妝, 好前衛! Thomas出街見到係會覺得怪, 但佢搵到自己方向發展, 都OK呀, 社會係要有不同, 先至會進步!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男化妝都ok, 唔係化到上K pop啲韓團咁誇,我接受 ,Ricky化完幾好睇,好自然 ,Thomas個妝濃啲,但他做藝術化妝嗰行,可接受,他同人化妝要誇,他有天份,整埋個頭飾,我覺得靚
至於大叔,後生咗和精神咗,個女好自豪,大家有話題,幾好吖,我唸佢太太都要化妝,唔係睇落個老公後生個自己

991129    發表於 18-8-17 09:57

子爵府

回覆樓主

冇問題
反而我覺得 如果成面暗瘡 油頭滿面 又唔處理咪仲衰

子爵府

小源 發表於 18-8-12 20:10
JM 點睇

男人化妝, 除了出鏡或影硬照有需要外,
只會變左死乸型

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

如果係我C6 及仔,我接受到護膚做Facial、修眉畫眉

水晶宮

回覆樓主:

接受男明星化妝,唔接受普通男人老狗化妝,近距離睇到晒啲粉底同眼線,好難頂

子爵府

回覆樓主

男仔可介修眉和洗面嗎?十歲仔

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

眉我都可以接受

子爵府

回覆樓主:

我比較老土,我唔鍾意。

水晶宮

回覆樓主:

男人唔使化好耐,唔太姿整,望落醒神就得。不過我唔太接受搽有色唇膏

首頁

尾頁

跳至