史上最似亞洲小姐的港姐~朱晨麗

vkm2014
|
太大陸feel,唔知點解可以係香港小姐,其他就算係ABC都吾會有呢種感覺
yanswy
|
我都唔太鍾意佢做戲,但又唔覺佢有咁差喎1
美之選468
|
vkm2014 發表於 18-8-13 00:03
太大陸feel,唔知點解可以係香港小姐,其他就算係ABC都吾會有呢種感覺

佢很有利智feel
raintingbow    發表於 18-8-15 10:16
caca0921
|

係,但係睇得出佢進步咗唔少,如果廣東話再講得好啲就好喇
wcpcelia    發表於 18-8-13 17:59
good_pig
|
就算果時。。。朱旋。。有大陸味都冇佢咁嚴重
Aeiing
|
如果佢改到個口音會好好多

BTW佢係咪外國讀書返黎?而家套特技人顯得佢好大隻, 下身都幾有份量
Cathy1121
|
morning chu 吾係吾靚,但做女一,又吸引吾到我追看!
以前法拉就吸引好多!大家都是出身國內,冇記錯的話⋯⋯
sarali
|
Cathy1121 發表於 18-8-13 00:30
morning chu 吾係吾靚,但做女一,又吸引吾到我追看!
以前法拉就吸引好多!大家都是出身國內,冇記錯的話 ...

原來法拉也是國內?
puzzledmama
|
朱晨麗一定好睇過香香同10A⋯⋯
raintingbow    發表於 18-8-15 10:17
vkm2014
|
Cathy1121 發表於 18-8-13 00:30
以前法拉就吸引好多!大家都是出身國內,冇記錯的話 ...

陳法拉一樣大陸味超重,而且見過佢真人非常平凡兼不可一世,超無禮貌!印象十分差,只可說陳非常上鏡、靠化妝、虛偽
MrsSingSing
|
我以為佢係華姐
Yukyuk
|
Aeiing 發表於 18-8-13 00:24
如果佢改到個口音會好好多

BTW佢係咪外國讀書返黎?而家套特技人顯得佢好大隻, 下身都幾有份量

朱晨麗為圓媽媽的跳舞夢,自小習舞。3、4歲時學習拉丁舞,兩年後轉學中國舞。至10歲過五關斬六將,獲上海一個著名芭蕾舞舞蹈團取錄,她隻身由家鄉蘇州走到上海,開始跳芭蕾舞的生涯。16歲時獲香港演藝學院邀請赴港就讀舞蹈藝術系[1],主修芭蕾舞,學習期間成績優秀在學院名列前茅,曾兩個年度獲得學院頒發獎學金,此後又榮獲甘迺迪表演藝術中心全額獎學金赴美國華盛頓深造與交流[1],畢業後獲得香港芭蕾舞團賞識並吸收,成為一名專業舞者,順理成章以跳舞為職業。

她憶述當年初到香港時,完全聽不懂和不懂說廣東話,基本的溝通也有困難,幸好香港市民很包容,她由零開始即學即講,同事也會教她繁體字[2]。

可塑性高!

charlieXD
|
講到大陸味佢都算還好
至少睇得出佢有進步

我覺得仲有一個難頂d
唔記得佢叫咩名
淨係記得佢係張保仔入面做既角色叫烏素娜

嘩~唔睇字幕完全聽唔明佢up咩
大陸味超勁
twotigers
|
sarali 發表於 18-8-13 00:32
原來法拉也是國內?

係,法拉喺四川出世,陳煒都係,煒哥喺北京出世
feifei_baby
|
我覺得幾靚呀,不過最好唔出聲
cerealdrink
|
佢幾靚,但冇觀衆緣
Ashleycorina
|
原來香港小姐嚟?
我以為佢年紀好大㗎,個樣就
bbbusy
|
vkm2014 發表於 18-8-13 00:03

佢好努力,已經好大進步。
甄太太
|
我覺得佢幾靚幾有女人味
jandk
|
vkm2014 發表於 18-8-13 00:34
陳法拉一樣大陸味超重,而且見過佢真人非常平凡兼不可一世,超無禮貌!印象十分差,只可說陳非常上鏡、靠 ...

識人識佢,話佢真係好普通,由其唔化裝個陣