3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

之前都簡介左啲資訊俾大家,由於太多人問!問左又冇晒回應!我都明白好多人有既顧慮!我介紹呢款酵素係一間直銷公司黎的,不過唔係普通減肥果啲產品,任何長期病患者都可食用~連紅斑狼瘡個案嚴重到瞓床!只係兩年時間可自己行得返!仲停埋藥!連不育都有成功個案!其他大毛小毛我都唔多講!所以對於傷風感冒只係好輕微既事!如果大家驚我扼你地,可自行去公司入會買~但都提下大家就甘買一盒真心唔抵!就算佢做優惠價十盒都等同於同我買一盒既價錢~我只想講既我真心想分享甘好既野俾大家認識!其實我今晚甘夜都上黎分享,係實在太多人問我係邊度買各樣,我有時好忙都長篇大論去解答大家既問題!而換黎既係冇回應!如果長期睇開醫生既就會好明白我講咩!因為我都係其中一個求醫求到怕既人我女k1果陣真係咳足大半年!中西合璧都搞唔抵!洗左幾錢都唔提了!為人父母後,健康真係好重要~幾多錢都買唔到的!
不過都係果句,真係睇醫生睇到冇辦法既,真心可以試下呢間公司既產品!我敢講食一段時間包你唔洗成日去見醫生!呢間公司今年已廿五週年,從來冇賣過廣告,所以佢啲價錢好合情合理之餘!產品質素真心好高!只可以話係良心公司
(提提大家:酵素係0副作用,0藥成分,如果都真係好擔心產品既成分問題,可以自行拎去化驗,無任歡迎~真金不怕紅爐火)
黎緊九月開始我會每月限送六包出去俾兩位有需要既人試用(每人三包)我希望真係有需要者先同我拎!我唔介意做善事,但希望唔好欺騙我而令真正有需要既人錯過左~我會針對傷風感冒人士優先!因為大病者三包未必見到咩大效果!敬請見諒

複式洋房

Debby010 發表於 18-8-13 00:38
之前都簡介左啲資訊俾大家,由於太多人問!問左又冇晒回應!我都明白好多人有既顧慮!我介紹呢款酵素係一間 ...

補充多少少:大家不妨試左先質疑我,好過錯過左甘好既嘗試!令到病情拖耐左!講明,如果岩岩作感冒,頭暈身㷫!一包都可以食好!拖一日已有變數!大家要明白唔係仙丹!但就真係唔洗睇醫生可以食好

民房

回覆樓主

想排試下 仔仔成日傷風感冒同埋想知多d資料 thanks you

別墅

Debby010 發表於 18-8-13 00:38
之前都簡介左啲資訊俾大家,由於太多人問!問左又冇晒回應!我都明白好多人有既顧慮!我介紹呢款酵素係一間 ...

可pm我邊度有售?

複式洋房

葉雪兒 發表於 18-9-13 21:23
想排試下 仔仔成日傷風感冒同埋想知多d資料 thanks you

你好,我係之前個貼都基本上講晒啲資料,你可以去睇睇~你可以pm多少少資料講下小朋友係咩情況嗎?可以係葵興地鐵站交收
時間大家可以就返

民房

回覆樓主:

del

首頁

尾頁

跳至