自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係某D平台,見過幾個60亞婆,係道爭亞伯,大家都未見過面,只係得個傾字,一張係山頭野領影的亞伯相,就話係美國農場....幾個亞婆為爭呢個一睇就知係大陸農民的男人,鬥送禮物,金錢,衣服....
後來有個40歲女人加入,呢個仲傻,約個男人飛返來香港見面,個男人話比廿萬佢擺低係農場比工人做開支,要請個人代佢個位先離開得,寄完廿萬又話想來香港耐小小陪佢,比多廿萬啦...

之後又話想買定介子同40歲訂婚...話冇時間出去shopping,只可以係機場買,叫亞40借住5萬比佢,來到香港就比返D錢佢...攪左一輪,亞40係3個亞婆道威哂,個男人來同佢訂婚,始終40歲點都勝過60歲...之後就等等等個美國農場主人來辦喜事,等等下冇哂下文,65萬就咁冇哂,後來係網路道搵到一張相,係大陸一單意外死者相來架.
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 SaBB 的帖子

我睇過張相啦,個亞伯個樣似7,80歲,甩哂頭髮,拎張死人相可以扮48歲,咁都有人信先勁,仲要4個女人爭佬,爭到比埋幅身家人咁先利害.
幾個女人其中三個有老公架,唔洗做食家用,仔女又比生活費,多餘D錢就係玩網上情去fing哂,唔通真係女人唔到80都唔好比飽飯佢食?
<br><br>

水晶宮

回覆 SaBB 的帖子

人地send張相來,個樣又老,張相又殘又黃,一睇已經唔係近照啦,只係開mic傾計,咁樣談情都會深愛?仲好笑到網上爭佬果下笑死人哇.
我問其中當事人,知道左張死人相攞來呃你地感情,有咩感想,佢話嬲來都冇用,以後都唔玩電腦,要脫離呢D平台,就最好連電腦都掉埋,我諗佢係比人呃得最少果個.
<br><br>

水晶宮

回覆 cattz288 的帖子

佢唔報,最主要係驚比人搜尋出來,就真肉酸啦.

<br><br>

首頁

尾頁

跳至