好想試下

sharlian
|
我之前大學果陣有學過塔蘿牌,我因為駝bb放低左一年無用過生疏左,好想搵日係公園度,搵人幫我試下我既功力去到邊,想問有無人比我試下(主要女仔或媽媽為主),因為想大家試完話反比我知準唔準同埋又可以傾下計,女仔同女仔始終好似啲(其實塔羅唔係講準唔準)
Johneymina
|
sharlian 發表於 18-8-13 06:50
我之前大學果陣有學過塔蘿牌,我因為駝bb放低左一年無用過生疏左,好想搵日係公園度,搵人幫我試下我既功力 ...

我試
chrischeung
|
回覆 sharlian 的帖子

點試法?我心諗一樣野,你占出未來?
kmmum
|
我之前大學果陣有學過塔蘿牌,我因為駝bb放低左一年無用過生疏左,好想搵日係公園度,搵人幫我試下我既功力 ...

那裡?公司同事 解塔羅牌 不錯, 我問左好多問題,知道解答成效。 可以試下你功力
Mnbvcxdsa
|
我想試
ququ168
|

我想試
sharlian
|
好丫,咁我地諗下咩地點方便先~
sharlian
|
好丫,咁我地諗下咩地點方便就約出黎試下
Mnbvcxdsa
|
sharlian 發表於 18-8-30 23:36
好丫,咁我地諗下咩地點方便先~
好呀!