有冇媽媽尖沙咀張耀昌醫生呀?產檢會唔會等好耐呢?

QYC
|
kmbb519
|
QYC 發表於 18-8-13 10:22

我次次等都係一小時內
只係試過有次,佢要做緊急手術,改左我地果日落下星期,下星期果日就好多好多人,等左兩個半小時
winniekoyle
|
轉去荃灣仁安分科睇, 少人D唔使等咁耐
musiccisum
|

1個鐘度
QYC
|
kmbb519 發表於 18-8-13 11:21
我次次等都係一小時內
只係試過有次,佢要做緊急手術,改左我地果日落下星期,下星期果日就好多好多人,等 ...

唔該哂,咁一小時都ok!好期待睇張醫生,個個都話佢好!
QYC
|
winniekoyle 發表於 18-8-13 11:43
轉去荃灣仁安分科睇, 少人D唔使等咁耐

荃灣對我黎講真係超級遠呀
trinicecwy
|

等左兩個鐘

kmbb519
|
QYC 發表於 18-8-13 12:27

佢真係好好架 不過如果你係早期,又無乜特別野,佢就無咩野講,因為照又未照到d乜,都冇咩可以講到後期佢就好細心照得好詳盡,如果touch wood 有咩特別野佢都會好上心
kmbb519
|
QYC 發表於 18-8-13 12:27

同埋唔好去沙田仁安睇呀,貴成倍,部機仲要好渣!
QYC
|
kmbb519 發表於 18-8-13 14:17
佢真係好好架 不過如果你係早期,又無乜特別野,佢就無咩野講,因為照又未照到d乜,都冇咩可 ...

我7week時打去book, 約到17 week先有得睇,真係好full! 希望到時會有啲野講啦!
mickeycmm
|
荃灣仁安部機唔清,想問下尖沙咀部機會照得清d嗎?
kmbb519
|
mickeycmm 發表於 18-8-17 19:52
荃灣仁安部機唔清,想問下尖沙咀部機會照得清d嗎?

尖沙咀部機好清呀