懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

QYC 發表於 18-8-13 10:22
有冇媽媽尖沙咀張耀昌醫生呀?產檢會唔會等好耐呢?

我次次等都係一小時內
只係試過有次,佢要做緊急手術,改左我地果日落下星期,下星期果日就好多好多人,等左兩個半小時
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

QYC 發表於 18-8-13 12:27
唔該哂,咁一小時都ok!好期待睇張醫生,個個都話佢好!

佢真係好好架 不過如果你係早期,又無乜特別野,佢就無咩野講,因為照又未照到d乜,都冇咩可以講到後期佢就好細心照得好詳盡,如果touch wood 有咩特別野佢都會好上心

珍珠宮

QYC 發表於 18-8-13 12:27
唔該哂,咁一小時都ok!好期待睇張醫生,個個都話佢好!

同埋唔好去沙田仁安睇呀,貴成倍,部機仲要好渣!

珍珠宮

mickeycmm 發表於 18-8-17 19:52
荃灣仁安部機唔清,想問下尖沙咀部機會照得清d嗎?

尖沙咀部機好清呀

珍珠宮

Littledickdick 發表於 18-10-30 18:02
大陸人呢個問題真係冇得搞,就算仁安醫院產檢都超級多大陸人,我上次去直頭冇人講廣東話的
...

大6人真係無得避,但我覺得已經少過以前 我平時產檢,坐滿人,見大約有 2-3成係講國語,都唔算多

首頁

尾頁

跳至