有無人係日本買過正負零吸塵機?

DFSON
|

黎緊會去東京, 想係果邊買呢隻吸塵機, 聽講第一代平D同第二代分別又唔大, 返黎係咪自己換過三腳就可以? 請問第一代係咪XJC-Y010呢個型號? 秋葉原唔知有無? THX.
applefei
|
DFSON 發表於 18-8-13 15:37
黎緊會去東京, 想係果邊買呢隻吸塵機, 聽講第一代平D同第二代分別又唔大, 返黎係咪自己換過三腳就可以? 請 ...

不用換腳,我就係日本訂回來。
alicemic
|
掂單問句,正負零好啲定係iris好啲呢?
DFSON
|
applefei 發表於 18-8-13 20:15
不用換腳,我就係日本訂回來。

即係咩都唔洗整就用得?thx.
ninachu
|
黎緊會去東京, 想係果邊買呢隻吸塵機, 聽講第一代平D同第二代分別又唔大, 返黎係咪自己換過三腳就可以? 請 ...

我係東京買,自己加個萬能插ok

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
caryfox
|
日本電壓和香港唔同⋯⋯日本110v:香港240v
ninachu
|
DFSON 發表於 18-8-13 20:19
即係咩都唔洗整就用得?thx.

唔洗,直接可以用
電壓100-240v 香港適用
是的
|
caryfox 發表於 18-8-13 20:20
日本電壓和香港唔同⋯⋯日本110v:香港240v

5使擔心!認住有國際通用電壓款先至買
ninachu
|

big camera 有賣
DFSON
|
唔該晒咁多位。
DFSON
|
ninachu 發表於 18-8-13 20:19
我係東京買,自己加個萬能插ok

請問你買第幾代,平香港幾多錢?
ninachu
|
DFSON 發表於 18-8-13 20:57
請問你買第幾代,平香港幾多錢?

XJB-Y010第一代,嗰時買18000yen, 大概1200度
DFSON
|
ninachu 發表於 18-8-13 21:00
XJB-Y010第一代,嗰時買18000yen, 大概1200度

唔該你,我都打算買第一代。
baby201077
|
DFSON 發表於 18-8-13 21:23
唔該你,我都打算買第一代。
好用嗎? 點解唔買第三代呢?
shirley_mui_yuk
|
我都想買,知唔知第一代同第3代有咩分別?
DFSON
|
baby201077 發表於 18-9-7 19:49
好用嗎? 點解唔買第三代呢?

ok呀,好輕身。因為見新型號只係關機有唔同,但貴幾百蚊,所以買返舊款。