前幾日做完smile,仲有層霧氣?

Leeleelau
|
做過既jm,你地幾耐先散?
carriekwp
|
好想做,等分享
小草王道
|
Leeleelau 發表於 18-8-13 22:49

第二天睇到8成 一個月都無曬了
days.bb
|
想知幾錢?
tmd123
|

Lm
amyamy123
|
我唔做smile, 做完第二日睇野睇得好清, 你有無keep住滴眼藥水
QUEEN314
|
我15 年前做激光,第二曰已好清楚,冇霧氣,打算再做smile , 養和$22000. 樓主請分享smile 過程. 謝謝
維尼仔
|
$22000咁平,唔洗$29000咩
小manman
|
有霧氣應該係眼乾~
Leeleelau
|
days.bb 發表於 18-8-14 10:57
想知幾錢?

26100+5000,因為要做角膜膠原交聯手術,所以加5000$
Leeleelau
|
amyamy123 發表於 18-8-14 11:56
我唔做smile, 做完第二日睇野睇得好清, 你有無keep住滴眼藥水

有呀,都睇得清,不過仲有霧氣
Leeleelau
|
QUEEN314 發表於 18-8-14 12:01
我15 年前做激光,第二曰已好清楚,冇霧氣,打算再做smile , 養和$22000. 樓主請分享smile 過程. 謝謝 ...

點解要再做既
Leeleelau
|
維尼仔 發表於 18-8-14 12:29
$22000咁平,唔洗$29000咩

我做左3萬
QUEEN314
|
回覆 Leeleelau 的帖子

是否指定醫生?如冇指定係$22000,但第一次檢查眼要$1380
canteen31
|

我一個月先散
gloomyling
|

數下手指原來我做完smile 5 個月啦, 真係超爽,方便左好多,之前係550 & 700 度, 100 散光

大約兩星期已經無霧,一個月無乾眼

Leeleelau
|
QUEEN314 發表於 18-8-14 14:31
回覆 Leeleelau 的帖子

是否指定醫生?如冇指定係$22000,但第一次檢查眼要$1380 ...

我唔係係醫院做,我係微笑到做
icecream1213
|

做完3星期層霧氣仲未散晒 同上星期差唔多,我都想問下各位做過既 jm 幾時先會散晒?有層霧氣睇野真係唔舒服
Leeleelau
|
icecream1213 發表於 18-8-24 15:28
做完3星期層霧氣仲未散晒 同上星期差唔多,我都想問下各位做過既 jm 幾時先會散晒?有層霧氣睇野 ...

我8/8做完,而家無了,多滴眼藥水就得
icecream1213
|
Leeleelau 發表於 18-8-25 01:55
我8/8做完,而家無了,多滴眼藥水就得

我每日 keep 住滴4次眼藥水架,而家仲未散晒朝早起身嗰刻係睇唔清細粒既字,要過一陣先睇到