想去深圳揼骨,想問下邊間好?

grace-yeung
|
想去,有小朋友,唔知有邊間好,之前去過加州永泰,但裏面冇嘢好玩,得(emoji),所以想去好玩d嘅地方,請問有咩介紹?
臭芝
|
grace-yeung 發表於 18-8-13 23:01
想去,有小朋友,唔知有邊間好,之前去過加州永泰,但裏面冇嘢好玩,得(emoji),所以想去好玩d嘅地方,請問 ...

水上明珠
唔記得過左幾多點可以平d叫野食
可以比港幣,唔知仲係咪1:1
grace-yeung
|
臭芝 發表於 18-8-13 23:25
水上明珠
唔記得過左幾多點可以平d叫野食
可以比港幣,唔知仲係咪1:1

唔該你,請問有咩玩架裡面
禁上發言
|
皇室假期,以前深圳最大,依家都可能係
grace-yeung
|
禁上發言 發表於 18-8-14 07:48

請問有無小朋友啱玩既野架?
Crystal09272005
|
想去,有小朋友,唔知有邊間好,之前去過加州永泰,但裏面冇嘢好玩,得(emoji),所以想去好玩d嘅地方,請問 ...

加洲永泰都ok ,.好少女人去
grace-yeung
|
Crystal09272005 發表於 18-8-14 21:45
加洲永泰都ok ,.好少女人去

但裡面無野好玩(emoji)
Crystal09272005
|
grace-yeung 發表於 18-8-14 21:56
但裡面無野好玩(emoji)

你要有咩玩先?
grace-yeung
|
Crystal09272005 發表於 18-8-14 21:57
你要有咩玩先?

例如打球,電影之類
柏仔媽咪
|
禁上發言 發表於 18-8-14 07:48

皇家假期當年好豪華,請問水都時否冇咗?呢間有保齡球,卡拉0k,遊戲機,棋牌,泳池(不過好像分開收費?)
AllAboutLove
|
幾年冇去過了 而家都唔知仲有咩場 近羅湖果間新美姿我朋友話裝修左 佢上星期先去完 以前去過皇室假期都唔錯 聽聞仲有特別服務
grace-yeung
|
AllAboutLove 發表於 18-8-15 00:02
幾年冇去過了 而家都唔知仲有咩場 近羅湖果間新美姿我朋友話裝修左 佢上星期先去完 以前去過皇室假期都唔錯 ...

特別服務就唔需要啦(emoji)
97+01
|
假日千萬唔好去水上明珠,等足2個鐘先有房,佢地記你號碼寫紙仔,用人手叠紙仔方式排隊,亂到暈,有人問到未,佢就成叠紙仔揾比你睇,個排隊方式跟本係方便插隊,我坐喺旁邊等足2個鐘,見到無數熟客揾經理打尖
柏仔媽咪
|

我上星期去東方棕泉。裝修中,都冇野比女玩,好彩休息室部電視可以自選卡通電影比佢睇