有無人人工流產後成功誕子?

ts02357721
|
有無人人工流產後成功誕子?本生plan緊生小朋友,但見到伊院個單新聞有d驚,咁年輕都出事。
加上我之前人工流產過,好驚自己都會係吾好彩個果。
所以想知有無人係人工流產過,但又成功生左bb?
Nbs
|
ts02357721 發表於 18-8-13 23:38
有無人人工流產後成功誕子?本生plan緊生小朋友,但見到伊院個單新聞有d驚,咁年輕都出事。
加上我之前人工 ...

人工流產完生到bb ?! 大把啦。。。
最盡我見過人流 10 次,之後都生到。
當然人流越多,之後生bb 風險越大。
ipcs
|
加上我之前人工 ...

我阿媽試過
haha748494
|
梗系有喇,唔好有太大壓力,加油吖。
Carmen8080
|
我阿媽係
pigpiglamlam
|
呢度都有好多成功例子,其實唔擔心得咁多,順其自然啦,祝早孕!
我要做媽媽
|
好多媽媽都試過吖,你咪自己嚇自己喇,先調理下身子,加油
lovemeow
|
Nbs 發表於 18-8-13 23:41
人工流產完生到bb ?! 大把啦。。。
最盡我見過人流 10 次,之後都生到。
當然人流越多,之後生bb 風險越 ...

10次??
灝灝媽咪
|
加上我之前人工 ...

人流後半年再有,bb已經差唔多半歲
Nbs
|
lovemeow 發表於 18-8-15 01:06
10次??

yes 10 次。 7,8 次既都有。
做完甘多次,無事生bb 既又有,生完bb 出事流大血要切子宮既又有。
好多人唔會同人講落過仔,但對住醫生必須講。
無歧視成份但大陸人真係8 成落過。。。

lovemeow
|
Nbs 發表於 18-8-15 08:02

yes 10 次。 7,8 次既都有。

你做醫護架?見咁多呢啲case
Nbs
|
lovemeow 發表於 18-8-15 08:20
你做醫護架?見咁多呢啲case

yes

其實老實bk 係一班有planning 會負責任既mama / 女人。
出面大把女人係亂嚟,唔會諗唔會plan,唔會諗有左點算,有左時又唔會諗點係最好,甚至生左都唔會諗小朋友應該點養湊/教。
有d 甚至以前生過幾個,老公都唔知。
hamsterma
|
加上我之前人工 ...

緊係有喇,唔好咁緊張
RubyYu07
|
當然有啦。我諗大把…不過人流之後都要好好養好身體
Nadiac
|
加上我之前人工 ...

我!已經成功生咗!所以唔好太擔心!
w12365489700
|
加上我之前人工 ...

我人流過3次,依家bb都20週啦..