仲有無人追睇running man呀

域琪425
|
我覺得第9-10輯running man 無以前果幾輯咁好笑,無咗Gary轉咗果兩位我覺得麻麻,男既反而好啲,女果個實在唔得,唔好笑之餘好似唔多甲咁,我由第二定第三輯開始追,而家都無追得咁密
LoveFamily
|
已經唔追!有時間就睇下,覺得已做到好悶!
cholewong29
|
好耐無睇
無乜新意
NoName
|
無左Gary之後真係好悶,久晤久先睇一集
hahaha1231
|
好耐無睇
以前好好睇
域琪425
|
hahaha1231 發表於 18-8-14 00:56
好耐無睇
以前好好睇

係啦,以前好睇好多,知唔知邊度有得睇番之前果啲呀?
Moti
|
MyTV super有,我反而唔喜歡Gary。而家嗰兩個我已經愈睇愈順眼。
clarawuwu
|
都無以前咁上心去追睇喇! 覺得懵智同老虎hea玩左,好多時見佢地兩個都好唔投入咁,又唔願郁,dry 企同陪笑咁。
MrsSingSing
|
都有睇,但唔會好似以前追得咁貼。有時去旅行無聊會DL上機睇。
梁世燦愈睇愈搞笑,又唔會太過火,個樣堅傻咁。
好唔鍾意睇全昭旻,皮笑肉不笑,又成日跟人口水尾。同埋感覺佢好冧光洙,成日放生電,去邊都痴住光洙........
域琪425
|
MrsSingSing 發表於 18-8-14 01:37
都有睇,但唔會好似以前追得咁貼。有時去旅行無聊會DL上機睇。
梁世燦愈睇愈搞笑,又唔會太過火,個樣堅傻 ...

我都有同感
竇漪房
|
無睇好耐,初期幾好睇,但無乜新意就無追lu
kkarman
|
淨係睇佢地玩極限之旅,真係好揾命搏
Udea
|

唔鐘意全昭旻
Nbs
|
我集集都有睇呀。
我唔中意gary 所以無左佢唔緊要
Koala_Chu
|
Udea 發表於 18-8-14 07:52
唔鐘意全昭旻

x2
koey_0611
|
仲有睇
雖然悶左好多
misslo
|
我都仲有睇
Die hard粉絲,雖然真係有啲悶
又唔係集集好睇
但都有繼續追
joanne1206
|
我都仲有睇rm.不過就唔係過一有上載就即睇。加陣有時都有啲笑位。係無以前咁多。
LaiMe
|
misslo 發表於 18-8-14 08:11
我都仲有睇
Die hard粉絲,雖然真係有啲悶
又唔係集集好睇

喺邊度睇,千尋近排睇唔到。。
hamasaki
|
我仲有睇,得閒先開一集黎睇,覺得智孝無以前禁博,而且佢無左定位,金手又唔係,模仿聲音,跳舞無樣得,淨係成日喺度揀眼屎

全昭旻幾可愛成日笑,模仿跳舞樣樣掂