美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日去左康齒堂揾游舜華醫生做箍牙資詢,游醫生好nice又好專業,好快游醫生已經指出我牙齒情況,最後我都比錢做,佢地康齒堂而加做緊箍牙優惠,好抵,希望我箍牙成功

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

一d都唔覺佢pro, 上次約consultant等左佢成個幾鐘先出現,問佢隱形牙箍同傳統對我邊個好d 時,佢就答係uber vs 的士分別 問多句都唔得閒就走左去睇第個。
箍牙最緊要同醫生有溝通,佢咁忙咁無耐性,加上佢唔係矯齒專科醫生先唔揾佢

複式洋房

kkarman 發表於 18-8-14 01:15
一d都唔覺佢pro, 上次約consultant等左佢成個幾鐘先出現,問佢隱形牙箍同傳統對我邊個好d 時,佢就答係ube ...

可能而加有改善掛,你箍梗?我都係有朋友介紹膽粗粗上去

子爵府

虎到金來勳章

tinako321994 發表於 18-8-14 01:26
可能而加有改善掛,你箍梗?我都係有朋友介紹膽粗粗上去

點改善都好佢始終唔係專科,但佢開個價完全係專科醫生價錢,值唔值就見仁見智喇。
通常呢間即時決定箍即比錢就可以有discount, 但箍牙通常都會consult 2,3 個醫生,所以最好諗清楚consult 多幾個醫生先join, 唔好貪小便宜

複式洋房

kkarman 發表於 18-8-14 01:49
點改善都好佢始終唔係專科,但佢開個價完全係專科醫生價錢,值唔值就見仁見智喇。
通常呢間即時決定箍即比 ...

專科3萬幾蚊就箍到?邊間?介紹下

子爵府

虎到金來勳章

tinako321994 發表於 18-8-14 04:54
專科3萬幾蚊就箍到?邊間?介紹下

我唔介紹喇,未知效果好無
不過既然你睇到我舊po講過d咩,應該會知道

子爵府

kkarman 發表於 18-8-14 01:15
一d都唔覺佢pro, 上次約consultant等左佢成個幾鐘先出現,問佢隱形牙箍同傳統對我邊個好d 時,佢就答係ube ...

游醫生不是矯正專科嗎?佢做了多年専cool牙,又同明星做,我以為佢係專科。

子爵府

tinako321994 發表於 18-8-14 00:43
今日去左康齒堂揾游舜華醫生做箍牙資詢,游醫生好nice又好專業,好快游醫生已經指出我牙齒情況,最後我都比 ...

點抵?幾錢?係邊個分店?

子爵府

虎到金來勳章

思澄爸爸 發表於 18-8-20 20:17
游醫生不是矯正專科嗎?佢做了多年専cool牙,又同明星做,我以為佢係專科。
...

你可以上香港牙醫管理委員會專科醫生名冊search係無矯齒醫生姓游的。做得多唔代表專科,同埋invisaligin其實都係跟模戴,我覺得invisaligin係買科技技術而唔係醫生手勢

大宅

tinako321994 發表於 18-8-14 00:43
今日去左康齒堂揾游舜華醫生做箍牙資詢,游醫生好nice又好專業,好快游醫生已經指出我牙齒情況,最後我都比 ...

請問你幾錢箍牙?

複式洋房

回覆 kkarman 的帖子

Uber 喺香港未合法,雖然我都認同坐Uber舒服d呢個醫生的比喻比較搞笑

BTW,除此之外,佢仲有無俾d 其他整牙建議?

子爵府

虎到金來勳章

黃金忙內 發表於 18-8-21 18:43
回覆 kkarman 的帖子

Uber 喺香港未合法,雖然我都認同坐Uber舒服d呢個醫生的比喻比較搞笑

睇醫生唔係想聽佢d明喻暗喻,再由自己去猜猜度度。。。
佢建議就係剝4隻加骨釘,無喇

複式洋房

思澄爸爸 發表於 18-8-20 20:18
點抵?幾錢?係邊個分店?

3萬幾,我係旺角箍,但佢比較多分店,分店又就腳

首頁

尾頁

跳至