中童打底裙一問?

duckykong
|
想買打底裙比小朋友,全件連身好,或是背心加半腰底裙方便?
校服供應商無得賣,去邊度買好?謝謝
bianbb
|
duckykong 發表於 18-8-14 06:04
...

街市,Aeon一田個d大型百貨都會有
duckykong
|
bianbb 發表於 18-8-14 06:08
街市,Aeon一田個d大型百貨都會有

謝謝回覆。

咁全件連身?或是背心加 半腰底裙?
yl88
|
...

千色
我買打底白短褲仔
duckykong
|
yl88 發表於 18-8-14 06:23
千色
我買打底白短褲仔

吾該哂
adaho123456
|
如果校服係衫裙分開,就最好背心加打底褲,如是一件過,我覺女睇下個女嘅喜好,我原本買一件過嘅底裙俾佢穿,但下學期佢又話想轉背心加打底褲,所以要問呀女想穿什麼重要d。
tsung
|
Aeon
duckykong
|
adaho123456 發表於 18-8-14 11:48
如果校服係衫裙分開,就最好背心加打底褲,如是一件過,我覺女睇下個女嘅喜好,我原本買一件過嘅底裙俾佢穿 ...

咁連身和背心打底褲各買一套先。吾該哂🙏🏼
mingmama
|
我會連身底裙再加打底褲
kitbebe
|
中童等如大人碼啦!
sharon26788
|
...

其他校服供應商有架,可以打去問下
Angelice-BeBe
|
我女係連身校裙,我有買一條過背心底裙,亦有買打底褲,佢覺得打底褲感覺好d

所以你可問下個女中意邊款,我在Aeon買
lilysun123
|
...

連身方便好多。