有冇人最近用中通郵局自取?

小菜子
|
上星期一出左庫,一路都無消息,問客服話香港郵局系統有問題,今個星期內會整返好,都唔知係咪!有冇人最近用過?我最怕就係根本件貨唔見左佢頼郵局有事,佢香港個客服有個電話但係打左兩日都無人接囉我第一次用呢間野,好後悔!
Queenie_326
|
用四方集運香港郵局自取,都一樣未收到貨,問客服又係爆倉
小菜子
|
Queenie_326 發表於 18-8-14 10:23

佢話係爆倉?唔係郵局系統有問題?
Queenie_326
|
小菜子 發表於 18-8-14 10:51
佢話係爆倉?唔係郵局系統有問題?

岩岩收到短訊包裹到左郵局,可以去攞件
小菜子
|
Queenie_326 發表於 18-8-14 13:19

我都係,不過去到郵局佢入極個code都唔得,好在個郵差肯俾我拎咋
jasmineoj
|
Queenie_326 發表於 18-8-14 10:23
四方試過hold 住我件嘢成個月都唔送

Queenie_326
|
jasmineoj 發表於 18-8-14 14:02
四方試過hold 住我件嘢成個月都唔送

唔係第一次了,次次話香港倉爆倉,無得追只有等...
jasmineoj
|
Queenie_326 發表於 18-8-14 14:03
唔係第一次了,次次話香港倉爆倉,無得追只有等...
已轉用其他集運唔用佢了
mmya
|

我曾經都想用郵局集運自取 但唔知點解冇我呢個區郵局嘅選擇 請問是否間間郵局都有? 因為郵局近我而且又便宜
Ashley_kyu
|
多數簡其他集運,吾會用淘佬官方
tsung
|

Poyau
|

Poyau
|
小菜子 發表於 18-8-14 13:48
我都係,不過去到郵局佢入極個code都唔得,好在個郵差肯俾我拎咋
...