好嬲,好心落雨自己帶遮啦

BBQBBKill
|
激死我,我公司個位長期擺住左把遮,今朝早返到公司發現冇啦啦唔見左,我又要趕住出去outing,焗住冇拎遮就出左去,而家開始係咁打乞chi,睇黎真係中招。最嬲係返到公司把遮又係我個位到出現返,借之前講聲都好啊!真係好自私!
good_pig
|
BBQBBKill 發表於 18-8-14 12:28
激死我,我公司個位長期擺住左把遮,今朝早返到公司發現冇啦啦唔見左,我又要趕住出去outing,焗住冇拎遮就 ...

同事真係要鬧
jellyfish1989
|
激死我,我公司個位長期擺住左把遮,今朝早返到公司發現冇啦啦唔見左,我又要趕住出去outing,焗住冇拎遮就 ...

超衰.
豬仔mami
|

大聲鬧睇下邊個咁自私
anyuser18
|
好衰好衰
鎖住佢,一係用摺遮收埋佢
BK2002
|
掛番個名牌...叫同事不要私器公用
Charlotte_mom
|
好cheap,借都先問一問啦
panyeung
|
爆佢
魚兒小寶貝
|
我C6 同事之間係咁,成班麻甩佬你攞我我攞你大家都唔講聲
艾菲BB
|
大大聲問頭先邊個拎咗我把遮,搞到我出街濕晒
Btw:我之前返工,把(乾)遮一定放返自己位,就係費事比人不問自取
losttoa
|
真係好乞人憎喎
mariefish
|

bu-b
|
D人不問自取真係好乞人憎!我遇過更過分的,我放左隻不鏽鋼义喺pantry(用密實袋入住放櫃筒), 點知有日攞出來用時係油淋淋的,即是有人攞左來用,用完仲要唔洗放返入袋!真係勁嘔心
大姑娘
|

衰得過我同事(男人)問我借遮: 又要借把最靚既,借咗比佢仲要唔見埋!

叫佢還先話唔見咗,求其攞把舊黑遮比番我。
我成把比鬼番佢。。
daisydaiswong
|
我朋友都試過,又係勁大雨,嬲到SEND MESSAGE 去同事whatsapp group 講
baby_yee
|
真係好黑人憎, 問一句洗死咩 我之前公司又係咁, 我有把cheap遮長期掛係個位, 點知又係比人拎左仲要冇回頭
parrot1208
|
不問自取..... 超唔得....
hellohellojenny
|
即刻大大聲講「都唔知邊個咁衰頭先攞咗我把遮」,俾說話果位衰同事聽下
sheep010
|
daisydaiswong 發表於 18-8-14 13:52
我朋友都試過,又係勁大雨,嬲到SEND MESSAGE 去同事whatsapp group 講

俾我都會!
tsung
|