磁叉一問:

connie06
|
有冇JM買過嚟用呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s
|
老老实实, 深層入經絡 需要通過微電流。針灸, 紅外線。針刺進入一定"深度"。
療效才是最大。

儀器難真真入經絡的
通過磁叉, 刮痧板, 按摩手法, 被動式出汗, 似運動出汗。令血氣運行得暢順, 疏通經絡。被美容界誇大左。

選不太重的, 太重按摩很累。
connie06
|
333s 發表於 18-8-14 12:58
老老实实, 深層入經絡 需要通過微電流。針灸, 紅外線。針刺進入一定"深度"。
療效才是最大。

真的有經驗,多謝333s
skippy
|
connie06 發表於 18-8-14 12:38
有冇JM買過嚟用呀?
後悔淘得太遲
jjlai
|
回覆 skippy 的帖子

如何用? 功效如何?
skippy
|
jjlai 發表於 18-8-16 17:26
回覆 skippy 的帖子

如何用? 功效如何?

自問好多玩具for推拿按摩,最早係一舊木頭for刮痧,再淘電極貼片,後收到一舊碌嘅木贈品,近排再連氣淘拔罐器及磁叉盡地一煲,果然磁叉最好玩,哈!

因為磁叉方便,只要輕輕在自己疼痛部位,正常的推拿手法,就見效果,我愛上它,哈!

電極貼片又貼又解又痛又不能長時間;拔罐有的,但效果不夠磁叉平均,ps拔罐只玩拔無推。

connie06
|
skippy 發表於 18-8-16 18:35

自問好多玩具for推拿按摩,最早係一舊木頭for刮痧,再淘電極 ...

詳盡詳盡
^—^
|
skippy 發表於 18-8-16 18:35

自問好多玩具for推拿按摩,最早係一舊木頭for刮痧,再淘電極 ...

如肩頸痠痛可以點用?可以教下我嗎?謝謝
skippy
|
connie06 發表於 18-8-17 16:22
詳盡詳盡

我都係喺BK學野
skippy
|
^—^ 發表於 18-8-18 09:32
如肩頸痠痛可以點用?可以教下我嗎?謝謝

我又係肩頸位,因為成日低頭族
我教唔到你的,自己都係病人,只係你放幾多投資玩具在自己身上,希望大家早日見曙光
ps:你先睇圖文字,看你幾相信磁療先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
^—^
|
skippy 發表於 18-8-18 21:49
我教唔到你的,自己都係病人,只係你放幾多投資玩具在自己身上, ...

我睇下先,謝謝你啊!
dasy
|
我教唔到你的,自己都係病人,只係你放幾多投資玩具在自己身上, ...
有無推介Link介紹邊間買嗎?thx

因為我都係肩頸痛,
skippy
|
dasy 發表於 18-8-19 00:25
有無推介Link介紹邊間買嗎?thx

因為我都係肩頸痛,

無特別推介。你淘寶search“磁叉”再篩選銷量,頭兩間已係皇牌。我揀咗第二間 Txxx Mastxx,你自己再揀圓定直頭及幾多叉(自己做功課決定)

試給你link,希望版主唔插
【TimeMaster正品磁叉磁穴经络按摩棒排酸棒美容磁疗淋巴磁义二三叉】http://m.tb.cn/h.3VWyU97?sm=0f2332 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€6YtXbXR6yD4€后到👉淘♂寳♀👈

另我發現有支代替品較平唔差可先淘試玩(下面link),都有6000磁力,自己決定

【Yandix磁穴磁叉全身穴位疏通经络正品磁性淋巴磁疗排酸点穴按摩棒】http://m.tb.cn/h.3V3166p?sm=f370e1 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€7oBpbXRPTeG€后到👉淘♂寳♀👈

Happyhappylive
|
skippy 發表於 18-8-19 14:57
無特別推介。你淘寶search“磁叉”再篩選銷量,頭兩間已係皇牌。我揀咗第二間 Txxx Mastxx,你自己再揀圓 ...

Thx
|

skippy
|
20462046 發表於 18-9-30 03:23

你淘咗未