順產找劉佩琪 定 尹鎮偉醫生好?

snow888
|
現十五十六,尹醫生有朋友順產搵佢, 話手勢經驗等好好,但價錢貴。劉醫生上網見comment唔錯, 但無朋友睇過佢,唔知佢手勢好唔好。請問各位有無人順產揾過以上醫生,覺得如何?
snow888
|
請問有無人知呢?
dada911911
|
三胎都係尹鎮偉,順產,生完傷口一D都唔痛。好滿意,價格係貴D,但佢真係好有經驗令人好放心
snow888
|
噢,謝謝您o dada
JD930
|
snow888 發表於 18-8-14 13:34
現十五十六,尹醫生有朋友順產搵佢, 話手勢經驗等好好,但價錢貴。劉醫生上網見comment唔錯, 但無朋友睇過 ...

我會揀尹醫生,因為我睇林勇行,平時有聽其他人對尹醫生嘅評價覺得佢都幾好
snow888
|
JD930 發表於 18-8-14 22:56
我會揀尹醫生,因為我睇林勇行,平時有聽其他人對尹醫生嘅評價覺得佢都幾好
...

thanks JD930^^。
咁我想請問又有無人試過順產劉醫生接生?手勢又如何呢?
JD930
|
snow888 發表於 18-8-15 13:32

我媽媽group入面有一位媽咪會搵佢接生,不過要明年二月先知道手勢如何
Kayibobo
|
snow888 發表於 18-8-15 13:32

有朋友揾佢順產接生,好好!
我黎緊佢幫我開刀
snow888
|
謝謝大家解答o
mamaocean
|
現十五十六,尹醫生有朋友順產搵佢, 話手勢經驗等好好,但價錢貴。劉醫生上網見comment唔錯, 但無朋友睇過 ...
一個老牌醫生同一個新一代紅人醫生,未睇過真係好難取捨,我係睇劉醫生,兩個b都係佢接生, 係劉醫生忠實fans我啲朋友都係搵佢
musiccisum
|

兩個價錢差好遠
莫失莫忘
|
我第一胎搵dr wan, bb冇掉頭所以開刀。宜家第二胎都係搵佢,我幾surprise 佢會問我會唔會試順產,所以我覺得佢唔係只會鼓勵人開刀既醫生。另一點就係如樓上jm話林勇行都係同一診所我覺得幾方便。我估如果dr wan放假起碼會係林醫生替佢接生掛(呢點完全係我估計)

另外我生完幾年後見d姑娘大部分都仲係度做,態度好好,呢點我都有加分。

題外話,有冇人可以教我dr wan個wan字點打?我撞左好耐都撞唔岩
love_sukaa
|
我媽媽生我細佬搵尹醫生,講緊我細佬都過20歲,聽聞當年已經貴但幾好
我自己今次就搵劉醫生想順產,佢後生但好似feedback 都唔錯

其實一個名牌醫生vs 新晉醫生好難比較,睇你自己點揀
ballee
|
(倉頡) 尹:尸大(emoji)
ballee
|
莫失莫忘 發表於 18-8-17 09:58
我第一胎搵dr wan, bb冇掉頭所以開刀。宜家第二胎都係搵佢,我幾surprise 佢會問我會唔會試順產,所以我覺 ...

莫失莫忘
|
ballee 發表於 18-8-17 10:55

多謝賜教
kwan119
|
朋友搵劉醫生開刀,手勢好好
lindawanwan
|
請問尹醫接生幾錢?
snow888
|
回覆 lindawanwan 的帖子

我朋友約3年前尹醫生接生順產,剩醫生費四萬劉醫生我就未問價錟
莫失莫忘
|
lindawanwan 發表於 18-8-18 13:14
請問尹醫接生幾錢?

要睇埋住咩房,我三年幾前私家房好似係六萬(希望冇記錯)