萬寧今期個喼有冇人換咗用咗覺得好用?

3個寶寶貝
|
我本來想換,但咁啱喺機場見到呢隻喼不約而同都撞到有幾條好大條白色痕,(即係一d膠大力屈曲屈摺嘅嗰種白色痕白色印)喺係行李輸送帶攞喼時見到的,唔知大家明唔明我講邊d白色痕,而加我有d卻步,但又想知其實隻膠靚唔靚,咁樣係咪正常,唔知會唔會用多幾次就爆裂開
白玫瑰
|
换左,用完一次就有痕
good_pig
|
其實佢市面上係咪賣得同一款...我指專門店, 都係咁差?
Poyau
|
白玫瑰 發表於 18-8-15 00:24
换左,用完一次就有痕

MRS_LIN
|
我都想知!夠印花但1516換唔換好
vespa
|
MRS_LIN 發表於 18-8-15 01:03
我都想知!夠印花但1516換唔換好

要等到11月先有貨,放棄了
anpanmenbaby
|
我之前買左個,搭完長途機拎行李已經見到撞到有白痕(如你講的撞痕)。隻膠真係好軟,不過又冇爆開,之後去多轉旅行都冇爆。
我諗隻膠係易花,不過唔易爆
3個寶寶貝
|
白玫瑰 發表於 18-8-15 00:24
换左,用完一次就有痕

謝謝,咁好推嗎?
3個寶寶貝
|
anpanmenbaby 發表於 18-8-15 03:16
我之前買左個,搭完長途機拎行李已經見到撞到有白痕(如你講的撞痕)。隻膠真係好軟,不過又冇爆開,之後去 ...

謝謝你的寶貴回應,或者隻膠係咁,咁你覺得好推好用嗎?唔計隻膠的話,值得換嗎?
wingtam2910
|

我換左個紫色, 上星期去完一轉日本, 個喼d膠係會容易花, 但都預左, 而且都幾好推, 返嚟滿喼都推得好順而且本來我係要訂貨, 9月先有得攞, 但突然收到萬寧電話有得攞, 好好彩呀

sasa0208
|
我上年買左,好好推
有無痕無留意
mercurycc
|
只係見好多人用,好易比人攞錯,
上次整爛行李時,原來好多人攞錯其他人喼的。
Mrs.Luckycat
|
我上個月換咗,飛咗一次,又唔覺有那些白色痕。
3個寶寶貝
|
wingtam2910 發表於 18-8-15 09:05
我換左個紫色, 上星期去完一轉日本, 個喼d膠係會容易花, 但都預左, 而且都幾好推, 返嚟滿喼都推得好順而且 ...

花就一定預左,所有喼一出街都會花,但我講嗰d唔係普通嗰啲花,而係d膠屈曲後嗰d白色痕,所以我係特別強調係白色一大條嘅痕,怕人誤會我話普通嗰d花,因為呢隻痕唔係其他喼嗰種花痕

3個寶寶貝
|
mercurycc 發表於 18-8-15 09:33
只係見好多人用,好易比人攞錯,
上次整爛行李時,原來好多人攞錯其他人喼的。 ...

唔怕,可以用行李帶或貼紙,唔會攞錯
mercurycc
|
3個寶寶貝 發表於 18-8-15 09:39
唔怕,可以用行李帶或貼紙,唔會攞錯
唔怕你唔攞錯人,係人攞錯你,見得多。
白玫瑰
|
3個寶寶貝 發表於 18-8-15 07:34
謝謝,咁好推嗎?

可以呀
yucl_hk
|

PC質料, 凹左彈番起係不會有白色㾗跡

https://youtu.be/yJSFrCdTpxc
teresayan07
|
我都訂左...