心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

問題已解決 多謝大家意見

子爵府

yinglau428 發表於 18-8-14 23:03
依單野我都唔知可以同邊個呻
咁佢屋企一直都係得佢同個妹一齊住,拍拖時已經係我老公要求下搬左過去 ...

你老公知唔知佢擺左啲血落bb d衫度呀

複式洋房

musiccisum 發表於 18-8-14 23:19
你老公知唔知佢擺左啲血落bb d衫度呀

知道呀 第二日佢話佢唔記得掉唔係特登囉

子爵府

yinglau428 發表於 18-8-14 23:21
知道呀 第二日佢話佢唔記得掉唔係特登囉

有無能力搬走呀?佢行為咁幼稚,整啲噪音阿b都唔駛瞓喇

複式洋房

musiccisum 發表於 18-8-14 23:23
有無能力搬走呀?佢行為咁幼稚,整啲噪音阿b都唔駛瞓喇

依間屋係我老爺既,所以我地唔洗交租,如果搬走我地又要洗多一筆錢,到時佢仲開心啦。

男爵府

回覆樓主

呢d case,擺明想有免費工人,但又想睇下你地忍唔忍到,忍唔到佢又有免費屋住。老實講相見好同住難,根本就無可能同住!仲要多個男人係度,真心危險。一係賣樓大家分左佢,唔賣得只好你地搬。

複式洋房

章魚妹妹 發表於 18-8-15 00:45
呢d case,擺明想有免費工人,但又想睇下你地忍唔忍到,忍唔到佢又有免費屋住。老實講相見好同住難,根本就 ...

最衰係我老爺最錫個女呢 講到明層樓唔會賣,我都有諗過買樓搬出去,但係其他人話我咁做就蠢啦、我地一走佢嫁左都可以同佢老公係到住,變左讓左間屋比佢

男爵府

yinglau428 發表於 18-8-15 00:50
最衰係我老爺最錫個女呢 講到明層樓唔會賣,我都有諗過買樓搬出去,但係其他人話我咁做就蠢啦、我地一走佢 ...

其實,你都講62講明唔會賣,即係一係大家困獸鬥,一係你地搬/佢地搬,講真,佢嫁左會唔會真係搬,唔搬你地真係成世對住佢,真心難頂,會委到病!

複式洋房

章魚妹妹 發表於 18-8-15 00:56
其實,你都講62講明唔會賣,即係一係大家困獸鬥,一係你地搬/佢地搬,講真,佢嫁左會唔會真係搬,唔搬你地 ...

我老公拍哂心口話62一定唔會比佢結婚後仲係到住,62話依家條仔係到住都已經有問題,話會搵日同姑仔傾下,好可惜講左幾個月我都仲見到佢條仔

男爵府

yinglau428 發表於 18-8-15 00:59

我老公拍哂心口話62一定唔會比佢結婚後仲係到住,62話依 ...

唔睇好,希望你姑仔小心避孕,為啖氣佢唔走你地都無符!

複式洋房

章魚妹妹 發表於 18-8-15 01:07
唔睇好,希望你姑仔小心避孕,為啖氣佢唔走你地都無符!

我不知幾想佢快啲攪大個肚嫁鬼左去呀不過好耐之前同佢傾過計,佢話就算有Bb都會落左佢喎依家話事權係哂62到,我地真係做唔到野

複式洋房

回覆 yinglau428 的帖子

你姑仔弱智架?快趣搬/ 租屋住? 遲下驚佢對小朋友不利呀!

複式洋房

leeleellee0716 發表於 18-8-15 04:47

你姑仔弱智架?快趣搬/ 租屋住? 遲下驚佢對小朋友不利呀!

同老公商量完(其實係嘈交)決定申請公屋,因爲租屋住又係一筆開支,無奈下只好申請公屋,睇下講完情況有無得快啲上樓

複式洋房

公屋起馬等五年..........唉......
辛苦你了
有無方法令姑仔搬出去住?或者拆散佢同佢男友?
哈哈 偷偷地做

複式洋房

leeleellee0716 發表於 18-8-15 06:59

公屋起馬等五年..........唉......

之前傾過計佢話點都唔會搬走鬼咩 依到又唔洗出錢又冇長輩,佢同條仔鐘意點嘈都得

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

62間屋會留比邊個? 咁住法, 人都癲...

複式洋房

lojo11 發表於 18-8-15 16:46
62間屋會留比邊個? 咁住法, 人都癲...

老公之前就話62一定唔會比佢嫁左都仲係到住,琴晚分析完就覺得其實都好大可能會留係到住唔係都唔會妥協話申請公屋搬出去

伯爵府

熱血勳章

yinglau428 發表於 18-8-15 22:22
老公之前就話62一定唔會比佢嫁左都仲係到住,琴晚分析完就覺得其實都好大可能會留係到住唔係都唔會妥 ...

申請公屋搬出去啦,反正都係申請左等住先!

複式洋房

Miss.Hui 發表於 18-8-19 15:42
申請公屋搬出去啦,反正都係申請左等住先!

岩呀 我地聽日去房署架啦

男爵府

yinglau428 發表於 18-8-14 23:03
依單野我都唔知可以同邊個呻
咁佢屋企一直都係得佢同個妹一齊住,拍拖時已經係我老公要求下搬左過去 ...

影張相比你C6,要果對狗男女走啦

首頁

尾頁

跳至