自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

話說我公司同屋企都會睇mytvsuper 免費的節目, 咁佢每次都問我係咪SWITCH去睇緊的PC
咁我就公司又有睇, 屋企又有睇....點知佢而家話我轉到上限..唔比我再轉黎睇....

有冇咁小氣丫

珍珠宮

回覆樓主:

sor,得罪都要老實講句
你都幾老溤

話明免費。。。
確實得咁多要求

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

終極熊貓 發表於 18-8-14 23:32
sor,得罪都要老實講句
你都幾老溤

咁佢好多廣告收入嘅,viutv 不嬲都唔駛登記可以睇呀,我唔介意有廣告呀

冇諗過switch兩部電腦都有limit..

上bk都唔會limit 我用幾多部電腦啦,係咪?

寶石宮

yucl_hk 發表於 18-8-14 23:32
一個限左轉幾多次

咁又唔知,佢話我過左limit

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

good_pig 發表於 18-8-14 23:42
咁佢好多廣告收入嘅,viutv 不嬲都唔駛登記可以睇呀,我唔介意有廣告呀

冇諗過switch兩部電腦都有limit.. ...

Switch 都有上限

寶石宮

JD930 發表於 18-8-14 23:43
Switch 都有上限

估佢唔到....

男爵府

JD930 發表於 18-8-14 23:43
Switch 都有上限

真係好出奇

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實你諗一諗
萬一你個a/c加左個收費項目
到時可以不斷switch
咁係咪一個a/c俾左錢
就可以無上限幾多個地方都睇得?
set limit好正常
天朗氣清

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

聽講過 switch 係有上限,一係你開2個,公司用一個,屋企用一個囉

寶石宮

tinlong22 發表於 18-8-15 00:13
其實你諗一諗
萬一你個a/c加左個收費項目
到時可以不斷switch

佢唔係LOG-IN 跟人架咩?

我次次都係LOG-IN 架...

寶石宮

Lihoma 發表於 18-8-15 00:13
聽講過 switch 係有上限,一係你開2個,公司用一個,屋企用一個囉

佢好似跟電話number 開, 一人一account...其實我唔明點解switch 問題..

我可能見識少.....

珍珠宮

回覆 good_pig 的帖子

我個plan就係至尊版, 主a/c 係電視可以share一個電腦瀏覽器, 同一個 手機/平板
total三樣各自睇唔同野

如果要轉電腦, 手機
每個月有上限限轉唔知6定8次
天朗氣清

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我有俾$,都限住一個月唔可以轉多過三次㗎!

珍珠宮

電話no.係無所謂只係萬一你忘記password佢send短訊俾你

你一個電話開十個free a/c其實係無問題
天朗氣清

寶石宮

tinlong22 發表於 18-8-15 00:20

我個plan就係至尊版, 主a/c 係電視可以share一個電腦瀏覽器, 同一個 手機/平板

我係免費PLAN咋..估唔到咁咁多限制......

寶石宮

tinlong22 發表於 18-8-15 00:22

電話no.係無所謂只係萬一你忘記password佢send短訊俾你

原來要咁做...........

好難理解....

珍珠宮

good_pig 發表於 18-8-15 00:23
咪就係因為你係免費PLAN, 咪唔明點解唔可以SWITCH

如果要收費, 自然有限制係好合理

但佢唔通一收費先限你咩
天朗氣清

公爵府

2018復活節勳章

good_pig 發表於 18-8-15 00:23

免費plan都咁多要求

寶石宮

Yuki_Yeung 發表於 18-8-15 00:26
免費plan都咁多要求

我覺得佢咁先多要求...佢唔係要誇平台收視率咩....點解咁多限制呢?

PS: mytvsuper 成日叫我公司落廣告去佢個platform, 都冇講咁多限制

首頁

尾頁

跳至